Feghouli Transferi Bitiyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Feghouli Transferi Bitiyor!


manset-fotografi-161.jpg


Galatasaray artık yeni yıldızı Feghouli için geri sayımda. 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ve 3 milyon Euro yıllık ücret karşılığında anlaşma sağlanan 27 yaşındaki kanat oyuncusunun birkaç gün içinde kampa katılması bekleniyor.

Sofiane Feghouli için geri sayım… Gomis, Belhanda ve Maicon'un ardından Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı 4. isim olan Feghouli, bir aksilik çıkmazsa birkaç gün içinde Cim Bom'un kampına katılacak.

Eğer gelişte rötar yaşanırsa, 27 yaşındaki futbolcunun 13 Temmuz'da Östersunds ile deplasmanda oynanacak maçın ardından Türkiye'ye dönecek olan kafileyle İstanbul'da buluşma ihtimali de var. Galatasaray bu transfer için İngiliz kulübü West Ham United'a 4.5 milyon Euro ödeyecek. Ayrıca Cezayirli yıldıza da senelik 3 milyon Euro garanti ücret verileceği öğrenildi. Feghouli, transfer işlemleri tamamlandıktan sonra Galatasaray'ın sağ açığı olarak görev yapacak.

AMKSPOR
 
Şöyle bir 7-8 kere aldık haberi çıkmadan alamıyoruz oyuncuları

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
sneijder mevzusunda taraftar arasında yaşanan infial durumundan dolayı iyi bir transfer yapmaları şart yoksa arenada dursun için hoş şeyler olmayacak.
 
kap görmeden inanmam . kaldı ki bize iki orta saha bir sağ bir sol bek almazlarsa yanmışız. hiçbiri işe yaramaz bu transferlerin
 
Üst Alt