Felipe Melo: "Futbolu Palmeiras ya da Galatasaray'da bırakmak istiyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo, ileride futbolcu Palmeiras ya da Galatasaray'da bırakmak istediğini söyledi.

47362


Brezilya ekibi Palmeiras top koşturan 35 yaşındaki Felipe Melo, UOL Esporte sitesinin haberine göre ileride futbolcu Palmeiras ya da Galatasaray'da bırakmak istediğini söyledi.

Melo açıklamalarında, "Palmeiras, en çok ihtiyaç duyduğum anda beni kucakladı. Kariyerimi sona erdirmek için bir kulüp seçmek zorunda kalırsam, bunun Galatasaray veya Palmeiras olacaktır. Galatasaray'da bir idol oldum. Palmeiras ise bana kucak açtı. Bir önceki ayrılığımda zorlu bir durumdaydım. Palmeiras bana bu şansı verdi. Minnettarım." ifadelerini kullandı.
 
Kendisine çok iyi bakıyor. Gelse 1 sezonu rahat kaldırır ama kartlarla, cezalarla sindirirler gibi. Fernando'yu piyasası varken satıp Melo'yu bedavaya getirip Donk ile dönüşümlü kullanabiliriz yine de. :D Futbolu bizde bırakmazsa da bıraktıktan sonra antrenör olarak ekibe katılmalı.
 
Felipe Melo futbolu Galatasaray'da bırakmak istediğini belirterek sarı kırmızılı yönetime mesaj yolladı.

melo-dan-fatih-terim-e-en-iyi-teknik-direktor-8754173_x_4692_o.jpg

Felip Melo, Galatasaray'a sürpriz bir mesaj yolladı... Aslan'ın eski yıldızlarından Felipe Melo, Brezilya basınına bir röportaj verdi. Galatasaray'ı çok sevdiğini ifade eden Melo, "Palmeiras ve Galatasaray en çok bana sahip çıkan kulüpler. Ancak futbolu sonlandırmam için bir takım seçmem gerekirse Galatasaray'da oynamak isterim. Orada bir idoldüm" diye konuştu.

Hürriyet​
 
Jübileyi kast ediyorsan en güzelinden bir organizasyonla efsanevi bir jübile maçı ayarlayalım. Son bir sezon oynamak istiyorsan maaşını basına açıklamadan yıllık 250.000 Euro'ya gel oyna. Skor tutmamız gereken 6-7 maçta son 20 dakika savaşsan yeter.
 
Üst Alt