# Felipe Melo | Transfer Haberleri | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Felipe Melo | Transfer Haberleri


d087912_VN7E4.jpg




Galatasaray taraftarı, Melo’nun bonservisinin ne pahasına olursa olsun alınmasını istiyor...



Haberin Devami GSC Portal'da
 
Cevap: Melo Pazarlığı Başlıyor!



İş Melo'da.. O şartlara uyar ve maaşını indirirse yönetim alacak gibi zaten.
 
1 Liraya Melo Kampanyası



1 Liraya Melo Kampanyası! | Webaslan MAKALE



Selamlar degerli renktaslarim...



Webaslanda böyle bir "taraftarin sesi" yazisina denk geldim, okudum ve baya bir ilgimi cekti. Oktay renktasimiz böyle bir fikir sunmus.



Ben sahsen böyle bir kampanyanin (dunyada baska yerlerde oldumu bilmiyorum ama ben ilk kez duydum) pozitif etki yapabilecegi ve yogun bir destek ile bagdasabilecegini düsünüyorum.



Kisa özet: Arkadasin fikri, her "Galatasarayliyim" diyen birey 1 TL yatirsa 20 mill TL eder ve Melonun bonservisi arti maasi cikar vs...



Bir banka hesabi yapalim ve transfere ekonomik birkatkida bulunmak isteyen (forma ve kombine haric) bu hesaba gönlünden ne koparsa.



Aslinda böyle bir hesap acilsa güvenli ve kontrollü bir sekilde, atiyorun GS Storun web sayfasinda bir bölüm acilsa --> transfer kampanyasi diye...



Biraz genis bir düsünceyle her sene yapilabilecek ve kullanilabilecek bir sistem olusabilir.



* Örnegin böyle bir kampanyaya katildikdan sonra Galatasarayimizda en cok görmek istedigimiz futbolcunun ismini de beyan edebiliriz, transfer dönemi geldiginde bu isimler toplanir ve analiz edilir. En cok istenen ve takimimiza (teknik kadromuzun yorumlariyla) en cok katki saglama potansijeline sahip futbolcuyu almak icin elimizdeki ekonomik imkanlar kuvetlenir...



Bu fikir benim cok hosuma gitti, lütfen eger sizin de kafaniza yatiyorsa hayata gecirebilmek icin elimizden geleni yapalim. Var mi aramizda bu islerden anlayabilen bir baba yigit. Söyle güvenceli bir sekilde hayata gecirebilecek. Facebook ve diger sosyal paylasim sitelerinde de reklamini yaptik mi 30 gün icerisinde dünya alem bütün GS taraftarinin haberi olur.



En azindan Meloya ufak da olsa bir destegimiz olsun. Benden sahsen minimum 25 TL cikar
 
Cevap: 1 Liraya Melo kampanyasi



hesap guvenilir olursa atarim ama bireysel organizasyonlara zirnik islemez



Bende ayni fikirdeyim renktas. UltrAslan böyle birsey yapsa güvenilir olmaz mi ???

Yada GS Store´a bu konu hakkinda bir "fikir" e-maili atabilecek bir baba yigit... Ama fikiri iyi anlatabilecek ve kabullendirecek sözlüsü kuvetli olan bir renktas???
 
Cevap: 1 Liraya Melo kampanyasi



1 lira ne yaw git store ürünü al fatih hoca zaten alacak onu melo forumunun linkiin yönetime yollarsak zaten hayır denmez
 
Cevap: 1 Liraya Melo kampanyasi



1 lira ne yaw git store ürünü al fatih hoca zaten alacak onu melo forumunun linkiin yönetime yollarsak zaten hayır denmez



Yahu arkadasim yazimi herhalde tam anlamiyla okumamissin. O zaten minimumdur ve kimsenin de öyle 1 TL atacagini zan etmiyorum. Gönülden ne koparsa, kopmayadabilir :)



GS Store ve Galatasaray kulübüne mail atalim o zaman...
 
Cevap: 1 Liraya Melo Kampanyası



Store'lar,maç biletleri ne güne duruyor.O paralarla zaten ya oyuncu alınıyor yada borç kapatılıyor.Bizim halk karşılıksız birşey yapmaz,niyet güzel ama Pollyanacılığa gerek yok.:)
 
Cevap: 1 Liraya Melo Kampanyası



Ayrıca milletin diline dolanıcaz para dileniyorlar diyecekler



Toplam 100 Milyon TL gelir elde ettik hala Melo için para mı vericez,



Ben formamı, t-shırtümü, montumu cartımı curtumu aldım



Bi zahmet yönetim de Melo'yu alsın
 
Cevap: 1 Liraya Melo Kampanyası



sacmalik



ayrica utanc verici bir durum



Allahu ekber, yahu arkadaslar neden utanc verici olsun. Biraz pozitif ve yapici düsünün. Allaha bn sükür eksiden ekonomik dar bogazdaydik ve o zamandan kurtulduk. Hatta A.Polat da buna benzer bir kampanya baslatip taraftardan para toplamamismiydi???? Buradaki tek fark, bizim kendi inisiyatifimiz olur ve gönüllü bir sekilde takimimiza transferde direk katki saglari.



Bu arada Talha gardas fikir öyle bakkalik isi degil, yürek isi. Adam senle benle ayni takima gönül vermis, alayci olmayalim lütfen :)
 
Üst Alt