Fenerbahçe Başbakan'ı İhraç Ediyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fenerbahçe Başbakan'ı İhraç Ediyor


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
690034155721.jpg


Şike soruşturması kapsamında başı en çok ağrıyan kulüplerin başında gelen Fenerbahçe kulislerinde Başbakan Erdoğan'ın kulüpten ihracı konuşuluyor.





Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Fenerbahçe Spor Kulübü'nden kongre üyeliğinin ihracı için 250 imza toplandi. Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen "Şike Soruşturması" farklı bir boyut kazanıyor.



Rotahaber.com sitesinde Burak Akın imzasıyla yer alan haberde; Futbolda şike soruşturması kapsamında başı en çok ağrıyan kulüplerin başında gelen Fenerbahçe kulislerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kulüpten ihracı konuşuluyor.



Rotahaber'in edindiği bilgiye göre; Erdoğan'ın Fenerbahçe Kulübü kongre üyeliğinden ihracı için şimdiden 250 imza toplandı. Erdoğan, şike soruşturması sürecinde yaptığı "Türkiye artık her alanda, Ergenekon, Balyoz vb. birçok alanlarda olduğu gibi, bir çok sorunlu alanlarını temizleyerek, önümüzdeki sorun alanlarından arındırılarak, gerçekten halkımızın yönetimine, halkımızın yargısına inandığı, kurumlarına inandığı bir ülke haline gelmelidir." açıklamasıyla F.Bahçeli bir kesimden tepki görmüştü. Erdoğan, F.Bahçeli taraftarların Bağdat Caddesi'nde yaptığı şike protestosundan da nasibini almıştı.
 
Cevap: Fenerbahçe Başbakan'ı İhraç Ediyor...



Gerçekse eğer fenerbahçeliler birbirlerine düşer klüp parçalanır :asd: Ama başbakanı karşılarına almaya cesaret edemezler
 
Cevap: Fenerbahçe Başbakan'ı İhraç Ediyor



Bugün, Milliyet Gazetesi'nin internet sitesinde, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kulübümüz üyeliğinden ihraç edileceği ve bu amaçla da imza toplandığı şeklinde bir haber yer almaktadır. Söz konusu haber, baştan aşağıya uydurma ve yalandır. Ahlak yoksunu ve hangi amaca hizmet ettiğini anlamakta zorlandığımız bu yalan ve imzasız haberi yapanları ve bunu internet sitesinden yayınlayan Milliyet Gazetesi'ni şiddetle kınıyoruz.



Fenerbahçe Spor Kulübü

Jusuf Jusuf...:asd:
 
Cevap: Fenerbahçe Başbakan'ı İhraç Ediyor



bunlar ancak lafta yaparlar biz stadda ıslıklar yollarız o cesaret sadece bizde olur :)
 
Cevap: Fenerbahçe Başbakan'ı İhraç Ediyor



İnşalalh ihraç ederlerde işte o zaman amatör kümeyi boylarlar. RTE'yi kızdırmaya gelmez adam KİNG :lol: Bi kızarsa Fb diye birşey kalmaz valla. :)
 
Cevap: Fenerbahçe Başbakan'ı İhraç Ediyor



Niye Başbakanı ihraç edıyor bu kuşlar Aziz yıldırımı ihraç etmeleri gerekiyor hala adamın arkasındalar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt