Fenerbahçe Başkan Vekili Özdemir hacca gitti | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fenerbahçe Başkan Vekili Özdemir hacca gitti


Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, hac görevini yerine getirmek için kutsal topraklara gitti.



Eman Tur organizasyonu ile Suudi Arabistan Havayolları uçağıyla Cidde’ye giden Özdemir, Atatürk Havalimanı’ndan hareketinden önce basın mensuplarının soruları üzerine ilk kez hacca gittiğini belirtti.



Hac farizasını yerine getirirken herkes için, bütün Müslüman kardeşlerine dua edeceğini belirten Nihat Özdemir, bir gazetecinin sorusu üzerine, "Fenerbahçe için de dua edeceğim. Aziz Başkanıma da, herkese, bütün Müslüman kardeşlerime dua edeceğim. İnşallah da Allah kabul eder" diye konuştu.



Eşi Gülseren Özdemir ile birlikte hacca giden Nihat Özdemir, uçağa binmeden önce Atatürk Havalimanı mescidinde namaz kılarak, ihram giydi. Uçağına giderken basın mensuplarına el sallayan Özdemir’in Suudi Arabistan’da yaklaşık 10 gün kalacağı öğrenildi.



m.milliyet.com.tr



Fenerbahçe Başkan Vekili Özdemir hacca gitti / Spor / Milliyet İnternet
 
Cevap: Fenerbahçe Başkan Vekili Özdemir hacca gitti



Ulen bari haccı kirletmeyin o pis ruhunuzla.Ne diyelim yinede Allah kabul etsin.
 
Cevap: Fenerbahçe Başkan Vekili Özdemir hacca gitti



İbretle izliyorum. Yıllardır her türlü imkana sahip olmalarına rağmen Hacc vazifesinin H sini yerine getirmeyenler, şikeci oldukları ortaya çıktıktan sonra yaptıkları mağdur edebiyatında son noktayı din istismarına kadar götürdüler. Yakında diyanetten fetva çıkarttıracaklar şike caizdir diye demedi demeyin. Bknz İbrahim AKIN!!! Resmen ibadete şike karıştırdılar!!!
 
Cevap: Fenerbahçe Başkan Vekili Özdemir hacca gitti



İbadetin makbülü gizli olanıdır, boyboy resim çektirip gazetelere manşet yaptırmak ne olaki? Hadi benim insanımı kandırdın yukardaki kanarmı sanıyorsun.

Kesinlikle öyle. Yürekten demedim zaten onu, formaliteden dedim. Yoksa şerefsizin teki olduğunu FB taraftarı hariç cümle alem biliyor.
 
Cevap: Fenerbahçe Başkan Vekili Özdemir hacca gitti



Allah kabul etsin. Umarım bütün müslümanlar için yapacağı duadan bizde nasipleniriz.
 
Cevap: Fenerbahçe Başkan Vekili Özdemir hacca gitti



Bu adam daha önce de Hacca gitmiş miydi? Çok merak ettim, paranoyaya vurmak istiyorum.
 
Üst Alt