Fenerbahçe Emenike'den vazgeçti! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fenerbahçe Emenike'den vazgeçti!


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe Emenike'den vazgeçti...

Yazan: Hakan Coşkun





Karabükspor – Fenerbahçe maçının ilk yarısında öyle bir Karabükspor vardı ki herkes ikinci yarıdan umutluydu. Karabükspor’un tek eksiği iyi bir forvetti. Emenike’nin yokluğunda Angelov da elinden geleni yaptı ama yeterli düzeyde değildi.



Yaklaşık 15 gün önceki yazımda "Emenike Fenerbahçe maçında sakatım bahanesiyle oynamayacak" diye yazmıştım, eski yazılarımı okuyanlar bilirler, okumayanlar da şimdi okuyabilirler. Aynen dediğim gibi oldu. "Ankaragücü maçında hafif bir darbe ile sakatlanır Fenerbahçe maçında oynamaz" demiştim aynen oldu.



Emenike’nin oynamamasıyla Karabükspor kulübünün hiçbir bağlantısı olmadığına inanıyorum. Zaten futbolcular maçtaki kazanma arzusu ve hırsıyla takım olarak bunu gösterdiler.



İlk yarıdaki Karabükspor oyunu ikinci yarıda da devam etmiş olsaydı şu an tüm Türkiye farklı şeyler konuşuyor olabilirdi.



Şimdi bir iddia daha ortaya atıyorum.

Emenike bu akşam saat 19:30 sularında hayal kırıklığına uğradı. Sebebini ve gerekçesini bilmiyorum ama Fenerbahçe artık Emenike ile ilgilenmediğini yavaş yavaş duyurmaya başladı. Fenerbahçe Emenike’den vazgeçti.



Fenerbahçe yine yapacağını yaptı ve maçtan yaklaşık yarım saat önce Emenike ile artık ilgilenmiyoruz haberlerini yavaş yavaş duyurmaya başladı. Bu iddiamı ilerleyen günlerde Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ın ağzından bizzat duyacaksınız.



Emenike’nin Türkiye’de dönen dolaplardan haberi bile yok.
Emenike’yi kullandılar. Emenike artık bitti. Karabükspor bir an önce bu futbolcuyu elinden çıkarmalı. Fenerbahçe bunu her yıl yapıyor . Böyle önemli bir maç öncesi rakip takımın futbolcusuna talip olup, hakkında dedikodu çıkarıp motivasyonunu bozuyor. Daha sonrasında o futbolcu ile ilgilenmediğini açıklıyor.

Bu maç için söylenecek çok şey yok açıkçası. Maç içinde her ne kadar golde hatası da olsa Muhammed Özdin bence maça damgasını vurdu. Kaç pozisyonu başlamadan bitirdi, kaç atak kesti ben bile hatırlamıyorum. O formadan aldığın her kuruş ananın ak sütü gibi helaldir sana. Diğer Karabüksporlu futbolcular için de bu geçerli.



( EMENİKE HARİÇ )



"Hiç kimse Yücel Hoca neden Emenike’yi oynatmadı" demesin!!!

Maç sonu röportajlarında Yücel Hoca “Maç öncesi saat dört gibi Emenike’ye tam üç defa sordum, iyi değilim dedi. İyi değilim diyen bir oyuncuyu oynatmam“ diyor.

En doğru kararı vermiş tebrikler Yücel hocam.



Fenerbahçe Emenike'den vazgeçti... - Hakan Coşkun - Ajansspor.com



İşte iddaa ettiği yazı..

Fakat ben Emenike’nin Fenerbahçe maçında sakatlığı bahane ederek oynamayacağını iddia ediyorum. Oynamasında zaten. Dün akşam ki maçta 40 dakika oyunda kaldı pozisyona bile giremedi. Bu performansla Fenerbahçe’ye karşı Karabükspor’u on kişi bırakır.



Evet bu oyunla.. - Hakan Coşkun - Ajansspor.com
 
Cevap: Fenerbahçe Emenike'den vazgeçti l Ajansspor



Fenerbahce bu. Türkiye´nin genelinde niye nefret edilen bir takim oldugu belli iste. Ama Emenike de karaktersizin tekiymis. Galatasaray alirsa büyük tepki veririm mesela dünkü olaydan sonra
 
Cevap: Fenerbahçe Emenike'den vazgeçti l Ajansspor



Fenerbahce bu. Türkiye´nin genelinde niye nefret edilen bir takim oldugu belli iste. Ama Emenike de karaktersizin tekiymis. Galatasaray alirsa büyük tepki veririm mesela dünkü olaydan sonra

haber dogruysa emenıke nereden bıllecek fb nın bole bı yer oldugunu



bence emenıke cok suclu deıl
 
Cevap: Fenerbahçe Emenike'den vazgeçti!



Ya emenike efendi bu şerefsizlerin oyununa gelirsen böyle ortada kalırsın işte
 
Cevap: Fenerbahçe Emenike'den vazgeçti!



Zaten Emenike´yi transfer ederlerse sike tescillenmis olacak :) Yemez bence. Hakli yazar
 
Cevap: Fenerbahçe Emenike'den vazgeçti!



Ama almları lazımdı, geçen senede Serkan Kırıntılı'ya aynı muameleyi yapmışlardı, 3 tane saçma sapan gol yemişti ama sözleşmeyi kapmıştı, Emenike'yi de almaları lazım, Fener'e yakışan budur , taktik değiştirmemeliler.
 
Cevap: Fenerbahçe Emenike'den vazgeçti!



İyi yapmışlar Emenike'ye. Ders olsun. Biz zaten febenin ne olduğunu biliyorduk da Emenike'de öğrenmiştir artık.
 
Cevap: Fenerbahçe Emenike'den vazgeçti!



Performansını iyice düşürdüler. Aklını sürekli karıştırdılar..Sen oynama biz seni alacağız dediler..Sonuç:asd:



Dün gece öyle çelikili konuşmalar vardıki;)



Bülent Ataman:Emenikenin birşeyi yok..

Yücel İldiz:Sürekli geveledi, yok sordum kendini iyi hissetmiyormuş.Ama, işte......falan filan

Emenike:Sakatlığımdan dolayı oynamadım.



Medyada eziklerin olduğu için gündem falan olmadı.Abdullah Avcı ve bizimle ilgili neler yazılmışdı..Avcı ile anlaşmışdık..Maç öncesi böyle şey olurmu diye yaygara kopmuşdu..Ulan biz en azından gizli saklı yapmadık.
 
Cevap: Fenerbahçe Emenike'den vazgeçti!



Samsunspor:Ali güneş (Şampiyonluk maçı)

Antep:Erhan albayrak,Biri daha vardı:)(4-3'lük meşhur maç)



Bunları unutmadık..Hepside fb maçı öncesi anlaşmışdı..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt