Fenerbahçe Koreografi Hazırlıyormuş | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fenerbahçe Koreografi Hazırlıyormuş


Fenerbahçe yönetimi ve taraftarları, 3 hafta sonra Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray derbisine şimdiden hazırlanmaya başladı.



Milliyet'in haberine göre; sarı-lacivertlilerin hedefinin, Galatasaray taraftarlarının Türk Telekom Arena'da oynanan Beşiktaş derbisindeki tribün gösterisini gölgede bırakacak bir koreografiye imza atmak olduğu öğrenildi.



Galatasaraylı taraftarların geçen hafta sonunda oynanan derbiden önce tribünlerde gerçekleştirdiği Teknik Direktör Fatih Terim'i onure eden üç boyutlu koreografi gösterisi çok ses getirince Fenerbahçeliler de harekete geçti.



EZELİ RAKİPLERİNİN ÖNÜNDE OLACAKLARINI KANITLAMAK İSTİYORLAR



Sarı - lacivertiler Galatasaray derbisinde Kadıköy'de hafızalara kazınacak bir üç boyutlu, müzikli gösteri için kolları sıvarken, bu konuda da ezeli rakiplerinin önünde olduklarını kanıtlamak istiyorlar. Fenerbahçe Yönetimi destekli çalışmanın temeli atılırken, sarı - lacivertli taraftarların yapacağı tribün gösterisinin tutuklu bulanan başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman, tarihe kazınmış 6-0'lık Galatasaray galibiyetini de konu alacak şekilde hazırlanması için fikir üretme çalışmaları başlatıldı.



Fenerbahçeliler, hazırlayacakları koreografi gösterisinin maliyetini de karşılamak için ortak çalışma yaparken, sarı-lacivertli yönetimin de bu eyleme katkı sağlaması bekleniyor. Sarı-lacivertli taraftarlar, Galatasaray kaşılaşmasında takımın maçı kazanması ve tarihe bir kez daha not düşmek için büyük iştah ve birliktelik içinde karşılaşmaya kararlı biçimde hazırlanmayı sürdürüyor.
 
Cevap: Fenerbahçe Koreografi Hazırlıyormuş



Angutların varlıkları Galatasaray'la boy ölçüşmek üzerine.Bu kadar rezil bu kadar aptal bir kulüp daha olamaz lan.
 
Cevap: Fenerbahçe Koreografi Hazırlıyormuş



59384166fe35b5211957693xk9.jpg




Bundan iyi olmazsa saymayız.
 
Cevap: Fenerbahçe Koreografi Hazırlıyormuş



bizim yaptığımızn tersini yaprlar...futbolcular gösterir aykuta kupa yolunu:D
 
Cevap: Fenerbahçe Koreografi Hazırlıyormuş



tutuklu bulanan başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman, tarihe kazınmış 6-0'lık Galatasaray galibiyetini de konu alacak şekilde hazırlanması için fikir üretme çalışmaları başlatıldı.



Kareografiye bakarım kareografi mi diye, bir de yapan takıma bakarım takım mı diye?
 
Cevap: Fenerbahçe Kareografi Hazırlıyormuş



Tuvalete gitsek,tuvalete gitmek akıllarına gelecek.100 yılı aşkın süredir hemen herşeyi Galatasaray'a bakarak öğrenen bebeler sizi.
 
Cevap: Fenerbahçe Koreografi Hazırlıyormuş



Fenerbahçe Yönetimi destekli çalışmanın temeli atılırken, sarı - lacivertli taraftarların yapacağı tribün gösterisinin tutuklu bulanan başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman, tarihe kazınmış 6-0'lık Galatasaray galibiyetini de konu alacak şekilde hazırlanması için fikir üretme çalışmaları başlatıldı.



Bir de yapılmaya çalışılan şeye bakın. Millete laf atma derdindeler çünkü övünülecek bir tarafları,tarihleri,bir ruhları yok.Aşağılık kompleksleri maksimum düzeyde. Kendilerine özgü birşey yapamazlar o yüzden.



Fenerbahçe'nin varlığının nedeni Galatasaray'dır.
 
Cevap: Fenerbahçe Kareografi Hazırlıyormuş



lan bu kadar da özenti olmayın be. bari aradan biraz zaman geçsin. illa ezik olduklarını kanıtlama peşindeler. şikeye ve şikecilere destek kareografisi hazırlayacaklar heralde. nötümüzle güleriz artık sahaya çıkarken
 
Cevap: Fenerbahçe Koreografi Hazırlıyormuş



özensinler yav yapsınlar bizde 3dlye falan uğraşmayız uefa kupamızla süper kupamız var nasılsa şu örümcek kameralar gibi bağları stadyumun bi tarafından diğer tarafına geçer durur hemde play offlarda fener maçında arenada yaparız :D
 
Cevap: Fenerbahçe Koreografi Hazırlıyormuş



Ne yaparsa yapsinlar fazla ses getiremezler,ilk biz yaptik,bidaha yapmamiza bile gerek yok.
 
Cevap: Fenerbahçe Koreografi Hazırlıyormuş



Yaww bunlar ne kadar sefil bir camiadır,herşeyi taktlit eder bunlar.Artık kızılmaz bu sefillere,olsa olsa acınır yahu.
 
Üst Alt