Fenerbahçe Logosundaki Sır ve Anlamı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fenerbahçe Logosundaki Sır ve Anlamı


aayrwfjcmaaonhajpglarge.jpg






nemrud bildiğiniz gibi Hz İbrahim a.s ile mücadele ediyor tevhid inancını yıkmaya çalışan kötülüğün simgesidir insanlar yahudi diyince tek tip sanıyor tevrad yani talmuta inan yahudiler kesinlikle Hz ibrahim olayını kutsal kitaplarından biliyorlar birde kabalist yahudiler var onlar bu gibi imgeleri savunur kendilerinin soyunu ona dayandırır ve gılgamışta babile onlar için bu dönemler çok önemldir ve tevrataki inanca terstirler o yüzden tevrata inan yahudiler yakup a.s ön plana koyar ama bu tip yahudilerdede fanatiklik vardır ve insanları hayvan gibi görebilir ama en tehlikeli yahudi sionist ve kabalist düşüncedekidir





KABALA VE ZOHAR ÖĞRETİSİ





“Tuttular Süleyman’ın mülküne dair şeytanların uydurup izledikleri şeylerin ardına düştüler . Oysa , Süleyman kafir olmadı , ama o şeytanlar kafir oldular ; insanlara büyücülük ve Babil’de Harut,Marut adında iki meleğe indirilen şeyleri öğretiyorlardı . Halbuki o ikisi “Biz ancak bir imtihan için gönderildik , sakın sihir yapıp kafir olma!” demedikçe bir kimseye büyü öğretmezlerdi .İşte bunlar karı-koca arasını ayıran şeyler öğreniyorlardı .Andolsun ki, onu her kim satın alırsa onun ahirette bir nasibi olmadığını da çok iyi biliyorlardı .Keşke kendilerini ne kötü şey karşılığında sattıklarını bilselerdi!”

( Bakara –102. Ayet )



Bazı kaynaklarda Mason’luğun Babil’e sürgüne gönderilmiş dinden çıkmış Yahudiler tarafından kurulduğu bildirilmiştir . Babil Hz. İbrahim’in Nemrut’la mücadele ettiği ,ateşe atıldığı Urfa ,Harran ,Şam’ı kapsayan bir bölgedir.(Mezopotamya)

Masonluğun kurucusu olan bu dinden çıkmış Yahudi’ler kendilerini “Aydınlanmış insanlar” olarak görüyorlardı . “Asil Sır”... Zohar öğretisine dayanıyordu .



Zohar öğretisi :

“Önceleri Babil’de esir tutulan daha sonra İsrail’e götürülen dinden çıkmış Yahudi’lerin benimsediği eski bir sihir ve gizem sistemi olan Kabbala’ya dayanıyordu .Kabbala “İlluminate” sayesinde dünyanın dört bir bucağına yayılan “SATANİZM”inancının asli öğretilerini içerir .Asil sır ...Zohar’ın dengenin gizemi adını verdiği şeydir.”

(circle of Intrigue Living Truth Publishers 1996)



Onların inanışına göre 1. Tanrı ; “ Güneş , zeka ya da altın ışıktır .” 2. Tanrı ; “Kötülüğün gücü şeytandır . Yani satanistlerin Tanrı dedikleri 666 sayısıyla ifade edilen ya da Roma harflerinde X işareti ile sembolize edilen , Kutsal Ruh da dedikleri İblis’tir .” 3. Tanrı ; “ Tanrının yeryüzündeki oğlu dedikleri Kral’dır .” Örneğin ,Eski Mısır’ da Firavun’ a Güneş Tanrısı Amon Ra’nın oğlu deniliyordu





nimrodandishtar.png






MASONLUKTA NEMRUD YEMİNİ



Nemrut yemini



Çırak Derecesi (1.).



Ben, _______, El Shaddai varlığı ve Serbest Masonlar, Kaba Masonlar, Wallers, Slaters, Paviors, Plaisterers ve döşemecileri, söz ve beyan bu Muhterem Meclisi ki, bundan sonra herhangi bir zamanda herhangi bir fiil ya da durum ne olursa olsun doğrudan veya dolaylı olarak, kesmek, işareti yazdırmak yazmak yayınlamak, keşfetmek, ortaya çıkarmak, ya da bilinen yapmak, kısmen veya Ticari sırlar, ayrıcalıklar veya Ücretsiz masonluğun Muhterem Kardeşlik veya Fellowship counsells parçaları, herhangi biri ben olabilir herhangi bir zamanda, ya da bundan sonra bana şöyle yapılır herhangi bir zamanda tanıdım .



Bu büyük yemini bozduğu için ceza hayatımın kayıp olacaktır.



Hain işareti ile markalı ve bedenim, kaba deniz kumları gelgit düzenli tükenir ve iki kez akar kıyıdan bir kablo uzunluğu gömülü olacağını, throtalled eski geleneklere göre öldürülen olacaktır Bu yirmi dört saat, gece veya gündüz ruhumu rahat olacaktır, böylece



(Aday İşaretler OB)



-----



Bazı mason savunucularının Nemrut, modern masonluğun etkisi aşağı oynamaya girişimi olsa da, gerçeğin çok çok şey var hala. Aslında, biz keşfedilen bir başka mason web sitesi Nemrut etkisi hakkında çok açıktır .....



-----



Lafayette Lodge 123 - "Faith in the Future, Out of the Now", John Lennon









Çavuşoğluna duyrulur:b5:
 
Cevap: Fenerbahçe Logosundaki Sır ve Anlamı



saçmalık bence ama gene de herşeyi beklerim bunlardan, tedbirli olmak lazım :)
 
Cevap: Fenerbahçe Logosundaki Sır ve Anlamı



Bende inanmıyorum ama yinede dalga geçmek için güzel malzeme.



Ayrıca o salak yaprağı ambleme koymak kadar aptalca bir şey olamaz.



Edit: yazarken aklıma geldi diğer bir aptalca şeyse, kanaryayı sembol yapmak.
 
Cevap: Fenerbahçe Logosundaki Sır ve Anlamı



Arkadaşın yazdığı şeylerin çoğu doğru. Fazla detaya girmeye gerek yok. Fener zaten rumların kurduğu ve ermenilerle bağlantısı olan bir takımdır. Galatasarayın da kuruluşunda fransızların etkisi var diyorlar. Aslında futbol o dönemde osmanlıda fazla bilinmeyen ve avrupadan ithal edilen bir spordu. Dolayısıyla yabancıların etkisi vardır kuruluşunda.
 
Cevap: Fenerbahçe Logosundaki Sır ve Anlamı



Beyler bırakın boş işleri ya. Kimin neyin logosu ne oluyorsa olsun bize ne.
 
Üst Alt