Fenerbahçe Maçı Biletleri Satışa Çıkarıldı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fenerbahçe Maçı Biletleri Satışa Çıkarıldı


5c7187617ff143a3a80b4aa52fb42fab.jpeg

Adanaspor'u 4-0 mağlup eden Galatasaray, Başakşehir deplasmanının ardından 28. haftada Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

23 Nisan 2017 Pazar günü saat 19:00'da başlayacak derbinin biletleri Beyoğlu GSStore, Aslanlı Yol gişeleri, Aktif satış noktaları, passo.com.tr ve 0850 724 33 44 numaralı passolig çağrı merkezinden satışa sunuldu.

Çiftlere özel VİP tribününde yüzde 50 indirimli bilet satışı yapılacaktır. İndirimli bilet satışları Beyoğlu GS Store, TT Arena Aslanlı Yol ve VİP kombine ofisinden yapılacaktır.

Çocuk Tribünü biletleri 7-14 yaş arası çocuk ve bir ebeveyni eşliğinde; sadece Beyoğlu Gs Store’dan yapılacaktır.

ÖNEMLİ NOTLAR:
- Bir taraftar farklı T.C. Kimlik numaraları girerek 5 (beş) bilet alma hakkına sahip olacaktır.
- Türk Telekom Arena Aslanlı Yol gişeleri hafta içi ve Cumartesi 09:00 - 18:00; Pazar günü 11:00 - 17:00 arası hizmet vermektedir.
- Beyoğlu GSStore haftanın her günü 10:00 - 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.
- Size en yakın aktif satış noktalarını www.nkolay.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz.
- Passolig kartı olan taraftarlarımız, Passolig Çağrı Merkezi'nden bilet alımı ve transferini gerçekleştirebilirler.
- Passolig kartı olmayan taraftarlarımız passolig.com.tr adresinden başvuru yaptıktan sonra bilet satın alabilirler.
- Yüzde 50 indirimli bilet alan taraftarlarımız bir başkasına bilet hakkını devredemez.
- 0-6 yaş ücretsizdir.
- E-Bilet uygulamasının zorunlu olduğu ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda başkası adına düzenlenmiş elektronik kart ile müsabakaya giren ve kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. Maddesi hükümleri çerçevesinde cezai işlem yapılmakta ve bu kişiler hakkında ayrıca seyirden men cezası uygulanmaktadır. Bu sebepten ötürü taraftarlarımızın herhangi bir cezaya maruz kalmamaları için başkasına ait elektronik kart (PassoLig) ile müsabakalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmamaları gerekmektedir.

43d4106a6fe14d5e9adcb6a83919483a.jpeg

galatasaray.org
 
Bu Passolig hizmet bedeli ne oluyor? Ne türlü bir hizmet veriyorlar da insanlardan buna karsilik bir bedel talep ediyorlar?

Millete nerden gecirsek kâr dir diye hareket ediyor seref yoksunlari.
 
Senelerdir 6-7 kişilik gurubuz ,720 km mesafeden bir tane bile fener maçı kaçırmadık. Bu sezon gitmiyoruz , birimizin ağzından bile gidelim kelimesi çıkmadı.
Ben bu şerefsizlerin cebine 5 kuruş daha sokmam. Maça gitsen , protesto etmek istesen malum tayfa anında ıslık kıyamet , futbol desen ortada f si yok.

Umarım bu şerefsizlerin son maçı olur.
 
Alacaklar için üzülüyorum ama ne kadar pahalı o kadar iyi olur bu maç için. Yenilgi anında sinir katsayısı daha da artar. tursun için istenmeyen olayların olması daha olası olur.
 
Üst Alt