Fenerbahçe Maçı Biletleri Satışa Çıkıyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fenerbahçe Maçı Biletleri Satışa Çıkıyor


C8jqkhGWAAA2gil.jpg

Adanaspor'u 4-0 mağlup eden Galatasaray, Başakşehir deplasmanının ardından 28. haftada Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe'yi ağırlayacak.


23 Nisan 2017 Pazar günü saat 19:00'da başlayacak derbinin biletleri 5 Nisan 2017 Çarşamba günü, Beyoğlu GSStore, Aslanlı Yol gişeleri, Aktif satış noktaları, passo.com.tr ve 0850 724 33 44 numaralı passolig çağrı merkezinden satışa sunulacaktır.

Bilet satışları, 5 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 14:00’te GS Bonus Kart ve GS Mobile sahiplerine öncelikli olup, 7 Nisan 2017 Cuma günü saat 11:00’de genel satışa sunulacaktır.

Çiftlere özel VIP tribününde yüzde 50 indirimli bilet satışı yapılacaktır. İndirimli bilet satışları Beyoğlu GS Store, TT Arena Aslanlı Yol ve VİP kombine ofisinden yapılacaktır.

Çocuk Tribünü biletleri 7-14 yaş arası çocuk ve bir ebeveyni eşliğinde; sadece Beyoğlu GS Store’dan yapılacaktır.

galatasaray.org
 
2008-2009'da 2. yarıda oynanan bir derbi vardı.İki takım da kopmuştu şampiyonluk yarışından.Aynı o derbiye benziyor.Tatsız tuzsuz bir derbi olacak.30 bin kişi olur mu soru işareti hele bu fiyatlarla.
 
Kategoru 7-8-8 sirasiyla piclik oranlari yukselen koltuklar mi nedir niye passolig hizmet bedelleri git gide dusuyor sabit degil miydi bu para. Cok vereni carpalim mi diyorlar veya

Birde yemeksiz vip ipe yemekli vip arasindaki 100 lira az yemek bedeli zaten 60-70 liradir yap hepsini yemekli gitsin
 
Bu biletler biter . Stadyumda goreceginiz bosluklar da ortaya kayanlardan olusur

guvenlik su bu dusunce fb liler geliyorsa onlar dahil 45 i gececektir seyirci

cunku bu sene son mac bu , bir de ikincilik ciddiye binerse son konya maci dolabilir

guzel gise geliri urun geliri olur bu macta , uzerine galibiyet geliri ve CL olasiligini arttirma da eklenince keyiflendirebilir

insallah basaksehir macinda bir kaza olmaz da bu maca duzgun motivasyonla cikariz
 
Üst Alt