Fenerbahçe Maçı Biletleri Satışa Çıkıyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fenerbahçe Maçı Biletleri Satışa Çıkıyor


8ca0209cf6ed452abee4d57cdd8889b7.jpeg




Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu’nun 9, 11 ve 13. haftalarında Galatasaray'ın Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda oynayacağı Fenerbahçe, Gençlerbirliği ve Aytemiz Alanyaspor maçlarının biletleri 3’lü paket ile satışa çıkıyor.


Hem derbiyi, hem de Gençlerbirliği ve Aytemiz Alanyaspor maçlarında zirve coşkusuna ortak olmak isteyen taraftarlarımız avantajlı paketi 3 Ekim Salı gününden itibaren Beyoğlu GSStore, Aslanlı Yol gişeleri, Aktif Satış Noktaları, passo.com.tr ve 0850 724 33 44 numaralı passolig çağrı merkezinden satın alabilecekler.

Bilet satışları, 3 Ekim 2017 Salı günü saat 15:00'te GS Bonus Kart ve GS Mobile sahiplerine öncelikli olup, 5 Ekim Perşembe günü saat 11:00’de genel satışa sunuluyor... Tüm satışlar sadece GS Logolu passolig kartlara yapılacaktır.


ÖNEMLİ NOTLAR:

• Tüm kategoriler yemeksizdir. İsteyen taraftarlarımız ekstra ücret ödeyerek yiyecek-içecek satın alabilirler.
• Passolig hizmet bedeli, bilet ücretine dahildir.
• Türk Telekom Stadyumu Aslanlı Yol gişeleri haftanın her günü 09:00-18:00 arası hizmet vermektedir.
• Beyoğlu GSStore haftanın her günü 10:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.
• Size en yakın aktif satış noktalarını N Kolay Odeme Kuruluşu A.Ş adresinden öğrenebilirsiniz.
• Bir taraftar farklı T.C. kimlik numaraları girerek 2 (iki) bilet alma hakkına sahip olacaktır. Her taraftarın GS logolu Passolig kartı olması zorunludur.
• Passolig kartı olan taraftarlarımız, Passolig çağrı merkezinden bilet alımı ve transferini gerçekleştirebilirler.
• Passolig kartı olmayan taraftarlarımız passolig.com.tr adresinden başvuru yaptıktan sonra bilet satın alabilirler.
• 0-6 yaş ücretsizdir.
• E-Bilet uygulamasının zorunlu olduğu ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda başkası adına düzenlenmiş elektronik kart ile müsabakaya giren ve kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. Maddesi hükümleri çerçevesinde cezai işlem yapılmakta ve bu kişiler hakkında ayrıca seyirden men cezası uygulanmaktadır. Bu sebepten ötürü taraftarlarımızın herhangi bir cezaya maruz kalmamaları için başkasına ait elektronik kart (PassoLig) ile müsabakalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmamaları gerekmektedir.


5ca9c28ac6814e1ba73127b270c08e4a.jpeg



47b46eda2712418797134e513114abc0.jpeg
 
Klup adina mantikli . fb maci biletini tek zaten pahaliya alacaksiniz , az daha atin 3 maclik alin demisler . Alanlar da madem fb macina iyi para verecegiz bari az daha atalim 3 maclik alalim diyeceklerdir

stadi ilerideki 2 mac icin de bir nebze daha dolu tutmak adina mantikli
 
Sinan gerekeni söylemiş .

Ancak vodafone arena gibi manzarası müthiş olan modern bir stad varken , TT arena'ya gidilir mi , soru işareti..






şaka bir yana ; havanın soğuduğu bu günlerde çakalca ama mantıklı bir hareket.
 
fb macinin tek olarak bilet fiyatlarinin bilinmemesi , cok kombineli olmasi ve muhtemel bilet bulamama endisesi bu 3 maclik biletlere ilgiyi arttiracaktir
 
Yurt dışından uzaklardan tek maç için gelecek insanlar için kötü haber olmuş.

Sadece fener maçına gelebilecek öğrenciler sevgililer fena sövecektir.

TapaTalK
 
Beşiktaş nasıl o kadar satar lan

Bence normal.Biz 4. yıldızı takarken bizimki çok fazlaydı.Sonra Fener Van Persie,Nani vb. o transferleri yapınca Fener bu sefer geriden geldi fark attı.Ancak o sezonun sonlarına doğru Bjk'nin şampiyon olacağı anlaşılınca Bjk atak yaptı,geçen sene de şampiyon olunca coştu.Bu sene biz iyi transferler yaptık iyi gidiyoruz bu sefer de biz tekrar liderliği devraldık.Fener iyi olsun bu sefer Fb geçer.
 
Ulan böle saçma iş mi olur. İlk defa Arenaya gidecektim ne hayaller kuruyorduk. İnsan birazda şehir dışındaki taraftarı düşünür mal herifler. Lanet olsun ya tüm hevesimi kırdılar önce Konya ardından Fener maçına gidecektim 2 hafta tribünde olacaktım sokayım yapacağınız işe.

Sonradan tekrar genel satışa çıkar mı yoksa tüm koltuklar satıldı mı ?
 
Ulan böle saçma iş mi olur. İlk defa Arenaya gidecektim ne hayaller kuruyorduk. İnsan birazda şehir dışındaki taraftarı düşünür mal herifler. Lanet olsun ya tüm hevesimi kırdılar önce Konya ardından Fener maçına gidecektim 2 hafta tribünde olacaktım sokayım yapacağınız işe.

Sonradan tekrar genel satışa çıkar mı yoksa tüm koltuklar satıldı mı ?

9 uncu kategoriden itibaren var bilet gorunuyor
 
Üst Alt