Fenerbahçe ve Beşiktaş'lı Eski Futbolcu Uğur Boral'a FETÖ Gözaltısı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fenerbahçe ve Beşiktaş'lı Eski Futbolcu Uğur Boral'a FETÖ Gözaltısı!


Hani bu iki çok temiz !!! klüp sürekli ülkemizin en büyük klübü GALATASARAY'ımıza ait, tüm futbol otoriteleri tarafınca kabul görmüş başarılarımız hakkında iftiralarda bulunuyorken bu haber için başlık açmamak olmaz dedim.

Buyrun ;

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, FETÖ’nün futbol dünyasındaki yapılanmasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında eski Başakşehir ve Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün gözaltına alınmıştı. ByLock’çu olduğu belirlenen İrtegün örgütle olan bağını ve futbol dünyasına ilişkin çok kritik bilgiler verdi.
UĞUR BORAL İTİRAFÇI OLDU, TEK TEK ANLATTI
Bekir’in ismini verdiği diğer iki isimden birisi Uğur Boral diğeri ise şu an Başakşehir’de oynayan milli futbolcu. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Boral FETÖ ile bağlantısını tek tek anlatarak itirafçı oldu. Boral emniyette verdiği ifade de 2003 yılında Gençlerbirliği’nde oynadığı sırada FETÖ ile tanıştığını, sohbetlerine katıldığını söyledi. Boral kendi döneminde sohbetlere gelen futbolcuların adını tek tek verdi.
BANK ASYA’YA 950 BİN LİRA YATIRMIŞ


Boral’a yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün finans ayağı olan Bank Asya’ya 17-25 Aralıktan sonra 950 bin lira para yatırdığı ileri sürüldü.


İKİSİ FENERBAHÇE'DE OYNUYOR
İrtegün’ün ifadeleri kapsamında kaleci Ömer Çatkıç ve Zafer Biryol tutuklanarak cezaevine konuldu. Bekir İrtegün savcıya çok ünlü 4 futbolcunun ismini verdi. Bu futbolculardan ikisi hala Fenerbahçe’de oynuyor. Ünlü futbolcular bir defa örgütün sohbetine katılmış. İki ismin terör örgütüyle başka bir ilişkisi tespit edilemedi. Bu yüzden soruşturmada şüpheli olmayacakları öğrenildi.
FUTBOL İMAMINA BAĞLI ÜÇ AYRI İMAM
Futbol imamı Ali Şenel’e bağlı 3 ayrı imamın da olduğu iddia edildi. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Anadolu kulüpleri ile Amatör Futbol kulüplerin ayrı ayrı imamların olduğu ileri sürüldü. Futbolu yapılandıran imamlar özellikle transfer süreçlerinde devreye giriyor. Futbolcunun transfer olmadan önce uğrayacağı ilk durağın takımların imamları olduğu öne sürüldü. İmamlarının dördünün de Bylock kullanıcısı oldukları iddia edildi.
 
Son düzenleme:
İki tane FETÖ sohbetlerine katılan futbolcu Fenerbahçe’de diyor hala. Bunlar gelip bize algı kaşıyorlar bir de.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Çok saçma degil mi yahu adam futbolcu ve teror orgutu kapsaminda iceriye alınıyor.
Neden örgüte 2002de girmiş lan senin kabinenin alayi 15 temmuza kadar fetocuydu.
Rasimi, ertemi, arıncı, gokceklerin hepsi guzelleme yapiyordu neden bunlardan bir tanesini iceriye almadin. Kokusmuş ulke sonuna kadar.

Fenerbahceli iki futbolcu volkan ve topal olmasin kaşarlasmislardan ikisi kaldi tek
 
Son düzenleme:
FETÖ soruşturması:

Bekir İrtegün adını verdiği futbolculardan biri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta oynayan Uğur Boral, diğeri 'şu an Başakşehir'de oynayan' milli futbolcu

Bekir İrtegün savcıya 4 futbolcunun ismini verdi. Bu futbolculardan ikisi hala Fenerbahçe'de oynuyor. (AKŞAM)

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Emrullah Erdinç: Uğur Boral şu an Fenerbahçe'de forma giyen 2 oyuncunun FETÖ sohbetlerine katıldığını söyledi ve isimlerini verdi. Bir FB'li futbolcu ismi daha verdi ama eskiden forma giymiş.Bekir İrtegün, Ömer Çatkıç ve Uğur Boral'ın itirafları sonucu bir çok isim polisin elinde. 2018 yılında spor camiasından bir çok kişi gözaltına alınacak.(Futbol Arena)
 
Emrullah Erdinç: Uğur Boral şu an Fenerbahçe'de forma giyen 2 oyuncunun FETÖ sohbetlerine katıldığını söyledi ve isimlerini verdi. Bir FB'li futbolcu ismi daha verdi ama eskiden forma giymiş.Bekir İrtegün, Ömer Çatkıç ve Uğur Boral'ın itirafları sonucu bir çok isim polisin elinde. 2018 yılında spor camiasından bir çok kişi gözaltına alınacak.(Futbol Arena)
Hakemlerden alinacak birileri varsa Bünyamin Gezer ve Kuddusi Müftüoglu basi ceker diye düsünüyorum.
 
Üst Alt