Fenerbahçe Yöneticisi Danabaş: "Galatasaray alıştığımız riyakarlığını yapıyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fenerbahçe Yöneticisi Danabaş: "Galatasaray alıştığımız riyakarlığını yapıyor"


Süper Lig 24. haftasında oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin yankıları sürüyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç öncesi ve sonrasında "Biz seyircisiz sanıyorduk. Ancak daha sahaya çıkar çıkmaz yukarıdan küfürler edildi." sözlerinin ardından Galatasaray kulübü derbi sonrasında loca fotoğraflarını paylaştı.

Konuyla ilgili olarak Fenerbahçe yöneticisi Kemal Danabaş, Galatasaray ile ilgili "Riyakarlık, algı yapıyorlar." diye konuştu. Kemal Danabaş, 3.000 kişi alındığı söylenen 1907 tribünün kapasitesi 1.295 kişidir. Bir kulüp pandemi döneminde kendi kafasına göre seyirci alabilir mi? dedi. "Beyaz TV'deki bu açıklamaların ardından Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay canlı yayına bağlanarak yanıt verdi.

"GALATASARAY'IN RİYAKARLIĞIDIR!"

Bu ithamlar külliyen yalan. Pek çok defa gördüğümüz gibi Galatasaray gerçekleri saptırarak, algı yapıyor. Bu yıllardır alışık Galatasaray riyakarlığıdır. Galatasaray yıllardır kimin sesi çıkarsa haklıdır politikasını uygulamaktadır. Protokol tribünü devletimizn kontrolünde. Protokol tribünlerinde derbi maçlarında çok talep olmaktadır. Pandemiden dolayı gerçek kapasitenin altında kişi alındığında misafirler alınmaktadır. Seyirci alınmıştır. 3.000 kişi alındığı söylenen 1907 tribünün kapasitesi 1.295 kişidir. Bir kulüp pandemi döneminde kendi kafasına göre seyirci alabilir mi? İlk yarıda Galatasaray-Fenerbahçe maçında hemen hemen bu kadar seyirci vardı. Localara alındı. Ayrıca biz her maça, her derbiye maçın önemi ne olursa devletimizin koymuş olduğu pandemi kuralları çerçevesinde 20 kişi gidiyoruz. Biz kurallara uyuyoruz. Hazır küfür demişken bir konuya daha değinmek istiyorum. Arda Turan isimli futbolcunun soyunma odasındaki küfürlü tezahürat, kendi takım arkadaşı tarafından sosyal medyada canlı yayınlandı. TFF Disiplin Kurulu'nun gerekeni yapmasını bekliyoruz.

GALATASARAY BAŞKAN YARDIMCISI YUSUF GÜNAY

Biz Galatasaray olarak bütün rakiplerimize asgari saygı duyarak hareket ettik. Rakiplerimizin hepsi bizim için değerli. Az önce Kemal Danabaş'ın Galatasaray camiasıyla söylediği riyakar gibi sözleri asla kabul etmemiz mümkün değil. Bunu yakıştıramadım. Biz yöneticiler, söylediğimiz sözlere dikkat etmek zorundayız. Aksi takdirde Türkiye'de sporun barış ve kardeşlik içinde yürütülen faaliyet olduğunu görmeyiz. Koro halinde tribün doldurulmuş. Fatih hocamıza, futbolculara, yönetim kuruluna küfürler edildi. Sadece biz değil, Fenerbahçe yöneticisi de karşı çıkmalı. Herkes karşı çıkmalı. Bu küfürlerin cezasının verilmesi lazım.

Yusuf Günay, "Ahmet Çakar'ın Arda Turan'ın soyunma odasındaki küfürü hakkında ne söylersiniz?' sorusu üzerine, "Maçtan sonra soyunma odasında kutlama esnasında olan bir şey. Türkçe bilmeyen futbolcumuz sosyal medyada yanlışlıkla paylaştı. Paylaşmasa kimsenin haberi olmayacaktı. Elbette tasvip etmiyoruz ama iki olayı kıyaslamak doğru değil." yanıtını verdi.
 
utanmaz herif pişkinliğe bak tecavüz ettiğim kız çocuğu dokuz yaşında değil onbir yaşındaydı diyebilecek bir sapık kafası ile savunma yapıyor.
 
Yusuf Günay gibi yöneticiler olduğu icin utanıyorum çıkıp iki çift düzgün laf edemedi at hirsizinin biri senin kulübüne demedigini bırakmamış bu herif kibarliktan bahsediyor
 
Mahmut Uslu tarzı takılmaya, o antipatikliği sağlamaya çalışıyorlar ama, yemez.

Semih Özsoy'da aynısını yapmaya çalışmıştı. Esamesi okunmuyor. Tamamen çirkeflik üzerine hareket ediyorlar.
 
Onca basariya ragmen sunlara cikip gerekenleri soyleyemeyen yonetimi istifaya davet ediyorum. Hem suclular hem gucluler, kalkip azarliyorlar bir de. Bizimkiler de hala dostluk kardeslik bilmem ne. Sizin yoneticiliginizi Fatih Hocam sevsin. Ali Koc'un samar oglanlari.
 
Üst Alt