Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki: "Artık yeter! Bu işin takipçisi olacağız" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
selahattin-baki-iha_16_9_1598471508.jpg

Fenerbahçe’nin yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki, 2-0 mağlup oldukları Konyaspor maçının ardından hakeme sitem etti.

"Artık Yeter!"

"1-0'ı yakaladığımız zaman belki Konyaspor daha çok üstümüze gelecekti. Hakemleri önümüzdeki haftalarda daha dikkatli olmaları konusunda uyarıyorum ve bunun çok sıkı takipçisi olacağız, artık yeter" diye konuştu.

"Buna bir nazar boncuğu olarak bakıyorum"
Öz eleştiri yapmaları gerektiğini söyleyen Selahattin Baki, "Öz eleştirilerimizi kendi aramızda yaptık. Daha da yaparız. Buna bir nazar boncuğu olarak bakıyorum ben" dedi.

"Golü neden iptal etti"
Pelkas'ın iptal edilen golü hakkında konuşan Baki, "İlk yarıda olan bir pozisyonu konuşmakta fayda görüyorum. Net bir golümüz verilmedi. Neden iptal etti? Bir tane bile el diyen görmedim ben spor kamuoyunda. Durum berabereyken verilmeyen golümüzden sonra maçın kaderi ve enerjisi tamamen değişti" ifadelerini kullandı.

Haberler
 
Şimdi el değil mi diyor o pozisyona?
Bal gibi de elinle topa yön veriyor.

Bizi daha fazla kollayın demek istiyor galiba.

Gscimbom mobil
 
Eline gelen topa bile turlu bahaneler uydurdular ekranlarda. Yok eli arkadaymis falan filan. Insanin akliyla dalga geciyor hiyarlar.
 
Yüzsüz herifler. Daha geçen hafta olmayan penaltıyla kazandınız.

Bu sene belli oldu kaybettikçe sağa sola saldıracaklar algı kasacaklar. Ama yine de şampiyon olamayacaklar.

Haksız kazanınca sağda solda kudurun kazandık diyen taraftarınızla böyle devam edin. Sene sonunda locadakilerle stadı yakarsınız artık
 
Üst Alt