Fenerbahçe Ziegler için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fenerbahçe Ziegler için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi


ibrahimseten ibrahim seten

SON DAKİKA: Trabzonspor'un alamadığı Juventus'un İsviçreli solbeki Ziegler, resmen F.Bahçe'de.. Birinci ağızdan teyit ettim. Haydi ntvspor:)



:ays:



Şirketimiz Reto Ziegler adlı oyuncunun kiralanması konusunda, kulübü Juventus ile görüşmelere başlanmıştır.
 
Cevap: Ziegler Fenerbahçe'de



trabzonla istanbul arasında kalmış tercihini istanbul'dan yana kullanmış işte..biz istesek bize de gelirdi..ama şimdi fenerliler adamı doğuştan fenerliymiş gibi abartacak ya ona yanıyorum..
 
Cevap: Ziegler Fenerbahçe'de






Tüm fener kaynakları ve italyan kaynakları söylüyor.

Adamlar sırf Ts'ye gıcıklık yapmak için futbolcu alıyo böyle yönetim anlayışının ben.... Hele de Şampiyonlar liginde oynayan takıma değil futbolcuları kaçan başkanı hapiste olan küme düşme tehlikesi yaşayan fenere gelen Zieglerin IQ 'sunun
 
Cevap: Ziegler Fenerbahçe'de



Sorun bakalim ibrahim setene Podolski nerde diye ? :D Podolski kesin cimbomda dedikten sonra geri vits yapmisti da arkdas :D
 
Cevap: Ziegler Fenerbahçe'de



ziegler:''Ben de Trabzonspor’la birlikte Şampiyonlar Ligi’nde oynamak isterdim ama kısmet olmadı. Juventus’un teknik direktörü Antonio Conte’ye de kalmak istediğimi bildirdim.''dünkü röportajından .
 
Cevap: Ziegler Fenerbahçe'de



Zigleri söyleyen sadece ibrahim seten değil fbli gazeteciler ve italyan kaynakları da söylüyor tuttosport son dakika geçmiş.
 
Cevap: Ziegler Fenerbahçe'de ?



Alirlarsa Turkiye'nin en iyi sol beki Ziegler olur . Santos gibi savunmadan bi haber bi adam degil Santos'tan cok daha iyi en azindan bir savunma oyuncusunun ilk gorevi olan savunmayi biliyor . Farkeder mi? Farketmez zira 3 ay sonra kume dusecekler daha cok zarar etmis olurlar . Ben ihtimal vermiyorum ama olursa da goruslerim bu yonde . Ziegler de buyuk enayilik yapmis olur herkesin kacmaya calistigi takima gelerek .
 
Üst Alt