Fenerbahçe'de 14 Futbolcunun Sözleşmesi Sona Erecek | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fenerbahçe'de 14 Futbolcunun Sözleşmesi Sona Erecek


Sezon başında kiralanan veya transfer edilen futbolculardan beklenen verimi alamayan Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Islam Slimani, Andre Ayew ve Yassine Benzia kiralandıkları takımlara geri dönecek.

mac_boyunca_sahada_kalan_skrtel_fenerbahcelileri_sasirtti_h532_63a98.jpg


Öte yandan Fenerbahçe'de Martin Skrtel, Roman Neustadter, Tolga Ciğerci, Roberto Soldado (1 sene opsiyonlu), Mathieu Valbuena (1 sene opsiyonlu), Şener Özbayraklı, İsmail Köybaşı, Aatif Chahechouhe, Volkan Demirel, Erten Ersu ve Yiğithan Güveli'nin sözleşmeleri yenilenmemesi halinde haziran ayı itibariyle sona erecek.

iha
 
Ne güzel şikeciler işe yaramaz oyuncularının sözleşmesi bitiyor diye seviniyor.

Biz ise elimizdeki çöplerin sözleşmesi bitecek diye üzülüyoruz.
Çünkü biliyoruz ki daha uzun ve daha kazık bir sözleşmeyi kitleyecekler.

________________________________
Terim İSTİFA!
idmanda Pasta kestiren terim İSTİFA!
transfer yapmayı bilmeyen terim İSTİFA!
 
Iyide bunlarin yerine az duzgun birsey olsun diye oyuncu baksan min 3 milyon bonservisten 42 milyon euro yapar. Ve 2şerde yillik verseler 28de oradan net 60 milyon euro.
Hadi bazisini ucuza kapattilar 20 milyon fark koy 40 milyon euro ve hali hazırda bir suru borç 5 tane hocaya ödenen para var sıfırdan kulup alıp adını fenerbahce yapsalar daha karli iş.
 
para yok menemen zamani geliyor fener icin. belkide avantaj olur onlar icin genc oyuncu doldururlar bir kac yil sampiyonluk icin oynamazlar ilerde ama belki birseyler olur.
 
Kendilerini hic sevmem ve kume dustuklerini gormek isterim. Ama ayni durumda biz olsak yonetimin salakca hareket etmesini istemezdim. Soyle ki, bos bos transfer yapmanin bir anlami yok. Borc kapatmaya calisiyorsun. Basaksehir veya bir baskasi sampiyon olsun. Su donemde biz nasilsa yarisin disindayiz. Hatta kume duame potasindayiz. Ligde kalalim yeter. Bu sene puan farki cok degil. Bu hem iyi hem kotu. Yani Iigde kalma sansimiz yuzde elli. Bir iki transfer yap super ligten. 15ci bitir ne olucak. Madem 14 adamin sozlesmesi bitiyor. Kim hakediyorsa kalsin. UEFA ile anlasman var ve kosullarini yerine getirmen icin bu aslinda buyuk bir firsat. Duygusal olmanin geregi yok.
 
Üst Alt