Fenerbahçe'de Aykut Kocaman 4 Futbolcuyu Antalya'ya Götürmüyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman 4 Futbolcuyu Antalya'ya Götürmüyor


Aykut Kocaman'dan sert kararlar gelmeye devam ediyor. Osmanlıspor'la 1-1 berabere kalınan maç sonrası istifanın eşiğinden dönen ancak daha sonra çok sert kararlar alarak takımın yükselmesinde başrol oynayan Kocaman, Ozan Tufan ve Van Persie'nin yanında 2 oyuncuyu Antalya'ya götürmeme kararı aldı.

"Kendine kulüp bul!"

Ozan Tufan'a daha çok mücadele etmesini söyledikten sonra genç oyuncudan beklenmedik bir karşılık alan ve bu konuşmanın ardından onun biletini kesen Kocaman, 22 yaşındaki oyuncuya son bir şans verme ile vermeme arasında gidip geliyordu. Kocaman'ın bu konuda kararını verdiği ve Ozan'ı affetmeyerek Antalya'ya götürmeyeceği, oyuncuya da "Kendine kulüp bul! Artık kadroda seni düşünmüyorum" dediği öğrenildi.

Dubai'de tatilini sürdüren ve yaptığı paylaşımlarla taraftarın tepkisini alan Van Persie'nin de daha önceden kampa götürülmeyeceği belli olmuştu.

Uygar ve Ahmethan da kesik yedi!

Van Persie ve Ozan Tufan'ın yanında, iki genç oyuncu Uygar Mert Zeybek ve Ahmethan Köse de Antalya kampında olmayacak. Kocaman'ın bu iki genç oyuncu için özel bir program hazırlattığı ve onları İstanbul'da bıaktığı belirtildi.

Yusuf Dursun / Fanatik
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kings

ozan_tufan_ve_robin_van_persie_ye_taraftarlardan_buyuk_tepki_h14188_8ad70.jpg
 
Beşiktaş daha doğrusu şenol almak isterse araya girip biz alalım


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt