Fenerbahçe'de Yeni Lider Ozan Tufan | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fenerbahçe'de Yeni Lider Ozan Tufan


1589883849998.png

Emre Belözoğlu'nun futbolu bırakmasıyla birlikte Fenerbahçe'nin yeni lideri de Ozan Tufan olacak.

Fenerbahçe'de değişim devam ediyor. Önümüzdeki sezon futbolu bırakacak olan Emre Belözoğlu'nun takım içi liderliği de Ozan Tufan alıyor.

Milliyet Gazetesinden Senad Ok'un haberine göre; özellikle koronavirüs salgını sebebiyle yabancı oyuncu transferinin zorlaşacağından yerli oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadroya dönecek olan sarı acivertlilerin şefliğini de Ozan Tufan üstlenecek.

Sarı-lacivertli takımla sözleşmesini uzatan ve 2023’e kadar imza atan yıldız futbolcu, artık takımın en önemli ismi konumuna gelecek. Luiz Gustavo’nun takımda kalıp kalmamasına göre kaptanlık görevinin bile verilme düşüncesi bulunuyor.
 
Sıfır liderlik vasfı, sıfır karizma ve geçmişi cıvıklıklarla dolu kimsenin ciddiye almadığı bir adamı lider seçmek de tam bunlara yakışırdı zaten.
 
Hakemler bu herife dikkat etseler her maç atılır.Paso hakeme itiraz eden her türlü olayın içinde bu herif var.3-1 yendiğimiz maçta her olayın içinde hakemin yanında ilk bu hıyar vardı.Herif 5 kere kart görmesi gerekirken 1 kere kart görmedi itirazdan dolayı.Emrenin yerine lider yapabilirler bu konuda haklılar.
 
tenor.gif
 
Üst Alt