Fenerbahçe’den Ahmet Ercanlar’a Suçlama! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fenerbahçe’den Ahmet Ercanlar’a Suçlama!


02-11-2017
Fenerbahçe Spor Kulübü, Hürriyet Muhabiri Ahmet Ercanlar'ı 'düzenli olarak yalancılık' ile suçladı.


Fenerbahçe’nin internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:


Ahmet Ercanlar isimli şahıs, bir internet platformunda hiçbir dayanağı ve gerçekliği olmayan iddialarla kamuoyuna alenen ve düzenli olarak yalan söylemektedir.


Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi’nin, şu an odaklandığı tek husus Fenerbahçe Spor Kulübü takımlarının yarıştığı her kulvarda başarılı olmasıdır. Seçimli Olağan Genel Kurul’a 7 ay gibi uzun bir süre vardır ve gündemimizde seçim önceliği yoktur.


Bahse konu şahsın amacı, Fenerbahçe camiasına nifak tohumları ekmek, algı yolu ile yıkılmaz dostluk ve ilişkileri yıkmaktır. Seçim süreci, tüzük ve yasada öngörülen doğal mecrasında yürüyecek ve tamamlanacaktır. Bu süreç, mevcut dostluk ve ilişkilere asla zarar vermeyecek, kutuplaşmalar için araç kılınmayacaktır. Hepimiz Fenerbahçeliyiz ve bu gerçek bizleri bölmek amaçlı her türlü nifak girişimine mani olacak niteliktedir. Fenerbahçe asla bölünmeyecek, yek vücut olarak kalacaktır.


Ahmet Ercanlar’ın düzenli olarak, özellikle takımımızın puan kaybettiği dönemlerde ortaya çıkarak camiamız içinde nifak tohumu ekme çabaları nafiledir. Bahse konu şahıs, yaptığı manipülatif yorumlarla camiamızın her kesimine zarar vermektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü, Ahmet Ercanlar’ın anlayamayacağı kadar erişilmez değerler birleşimi ve yüksek değerler ilkelerine sahip bir kurumdur. Ahmet Ercanlar ve onun gibilerinin kullandığı bu çağdışı yöntemlerin kimseye faydası yoktur.


Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimi, Başkanı Aziz Yıldırım önderliğinde tek vücuttur. İlgili şahsın açıklamalarındaki “önemli bir Fenerbahçe yöneticisi” her kimse, Ercanlar bu ismi derhal açıklamalıdır. Aksi takdirde, şahsın açıklamalarındaki basitliğe ve sığlığa yakışır bir biçimde, kendisini müfteri ilan ediyoruz.


Cevap vermeye değmeyecek her bir cümlesi, Fenerbahçe camiasını bölmek ve algı yönetimi yapmak suretiyle alenen yalan olan bahse konu şahsın açıklamalarının herhangi bir gerçekliğinin olmadığını hatırlatır, bu tür nifak tohumları ekmeye yönelik haberlere itibar edilmemesi hususunu kamuoyuna duyururuz.


Gama Spor

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

ahmetercanlar.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendileri baska takimlar hakkinda talimat ile yalan haber yaptiririken iyi, ama ucu kendilerine batinca böyle oluyor iste.
 
Üst Alt