Fenerbahçe'den Galatasaray'a Cevap | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fenerbahçe'den Galatasaray'a Cevap


Spor Toto Süper Lig’i oluşturan takımların temsilcileri, dün (11.07.2011), geçtiğimiz pazar gününden bu yana yaşanan hukuki sürece dair, Türkiye Futbol Federasyonu’nda bir araya gelerek, Kulüpler Birliği çatısı altında kenetlenmiş; sorumlu spor adamı bilinciyle Türk Futbolu’nun geleceği adına bir açıklama yapmıştır.







Gençlerbirliği Başkanı Sayın İlhan Cavcav, aralarında Galatasaray Spor Kulübü’nün de bulunduğu Kulüpler Birliği adına birlik ve beraberlik mesajının altını çizmiş, yargısız infazın kabul edilemeyeceğine vurgu yapmıştır.







Türkiye Futbol Federasyonu’nun, kuralları ve talimatları gereği, kararları bilgi, belge ve delile dayalı olarak kamu vicdanını rahatlatacak nitelikte olmalıdır. Nitekim Türkiye Futbol Federasyonu da gizlilik kararı alınan davaya ilişkin aynı şekilde davranmıştır.







Bu bağlamda, belge ve delile dayanmadan, basına tek taraflı bilgilerin sızdırılması ve soruşturmanın gizliliğinin ihlali niteliğinde sayılabilecek yayınlar çerçevesinde karar almasını temenni etmek, Türk Futbolu aleyhine vurulacak en büyük darbe olur ve Türk Futbolu’nu kaosa sürükler.







Türk Futbol Ailesi’nin birlik olma ihtiyacını en derinden hissettiği günlerde, Galatasaray Spor Kulübü’nün bugün Sayın Ünal Aysal imzasıyla yayınladığı açıklama, her anlamda derin bir hayal kırıklığına ve ’güven bunalımına’ neden olmuştur.







2.Başkanını ve temsil ettiği değerleri görmezden gelecek bir fikir karmaşasına düşen Galatasaray’ın, bu ve bundan sonraki görüşlerinin ciddiyeti Türk Spor Kamuoyu nezdinde daima büyük bir soru işareti olacaktır.







Yargı sürecindeki konu üzerinden manipülasyon yapılmasını uygun bulmadığımızı beyan eder, Türk Sporu’nun tüm unsurlarının konuya serinkanlı bir şekilde ve hukuka saygı çerçevesinde yaklaşması gerekliliğinin altını çizeriz.







Saygılarımızla,







Fenerbahçe Spor Kulübü
 
Cevap: Fenerbahçe'den Galatasaray'a Cevap



Yöneticileri muhasebecileri bir de başkanı şikeden tutuklanmış kulüp bana hikaye anlatmasın. :)
 
Cevap: Fenerbahçe'den Galatasaray'a Cevap



Üyfff açıklamaya bak. Ünal Aysal güven sorunu yaratmışmışmış. Herkesin kendilerine güvendiğini sanıyordu bunlar herhalde. Şaka gibi.
 
Cevap: Fenerbahçe'den Galatasaray'a Cevap



be leke ile ömür boyu yaşayacaksınız,düşsenizde düşmesenizde tutklanımş şerefsiz başkanınız var,idam edilen başkanınızı görmedik ama hapse gönderilen başkanınızı gördük buda bana yeter
 
Cevap: Fenerbahçe'den Galatasaray'a Cevap



senin başkanın 2.başkanın yöneticin alt yapı sorumlun muhasebecin içerde ne konusuyon
 
Üst Alt