Fenerbahçe'nin Muslera Taktiği | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fenerbahçe'nin Muslera Taktiği


4601661.jpg

Sarı-lacivertli teknik heyet, hücum oyuncularına derbi öncesi Muslera'nın zayıf yönlerini anlatan bir kaset hazırlattı.


Habertürk Gazetesi’nden Ahmet Selim Kul’un haberine göre Fenerbahçe teknik heyeti, son haftalarda formsuz olan ve hatalı goller yiyen Galatasaray kalecisi Fernando Muslera’nın derbide kilit bir rol oynadığını hücum oyuncularına aktarıyor. Bu yüzden Muslera’nın zayıf yönlerini ortaya çıkaran bir kaset hazırlatan ve taktik toplantılarda hücum oyuncularına bunu aktaran sarı-lacivertli heyet ayrıca Muslera’ya atılan geri paslara da pres yapılması gerektiğini ifade ediyor.

Gama Spor
 
Muslera için taktiğe gerek yok.Semih oynuyorsa üstüne oyna veya sabri bulduğun açıkla atarsın golü veya 2 yan top gelse bizim stoperler aval aval bakar zaten.
 
Tek zaafı yan toplara çıkmak.
Ancak sağolsun bizim stoperler,rakiplerin musleranin bu zaafindan faydalanmasını izin vermeden golleri yediriyorlar.

DURSUN İSTİFA!
 
Allahın gerizekalıları herkesi kendi kalecileri gibi berbat sanıyorlar. Yapın pres yapın da Muslera hepsini teker teker maymun etsin.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
 
Hahahahhh :asd22: :asd22:

Uzun zamandır hiç bir habere bu kadar çok güldüğümü hatırlamıyorum lan :eek:

Adamlar Muslera'nın korkusundan karşı karşıya bile kaldıklarında korkup şut çekemiyor herifler Muslera'yı maden olarak işlemekten bahsediyor
 
Pres yapip ne saglayacak salaklar? Adam orta sahaya gidip calim atiyoe , Fabriyle karistirmis mallar. Yan top desen neyse de
 
Yan top ve ayağı ile oyun kurarken sıkıntılı.

Elit kaleci bu yüzden olamadi zaten. Doğru analiz etmişler
 
Geri pası atan topçular sakat isimler olduğu için doğru teşhis. Takım halinde etkili bir pres yaparlarsa takımın topla en çok oynayan ismi Muslera olacak. Bir kaleci için ayağı fena değil ancak boşa kaçıp pas isteyen kimse olmadığı için tercihleri göze batıyor, hata yapma ihtimali artıyor. Bazen dikkat ediyorum Muslera'ya top atılınca takım ne yapıyor diye, en az 3 oyuncunun kafası önünde oluyor, geri kalanlar marke ya da rakibin arkasına saklanmış şekilde duruyorlar.

Muslera bence daha çok kale çizgisinin dışına çıkmakla ilgili sorun yaşıyor. Bazen gereksiz bir şekilde kaleyi terk ediyor bazen de çıkıp alması gereken yan toplarda kale çizgisinde beklemeyi tercih ediyor.

ŞL, MT maçlarında beklenen seviyede performans sergilemediği için ve forumda abartılı övüldüğü için ben de çok eleştirmişimdir(adamın kurtarış yapmadığı maç için bile övüldüğünü gördüm) ancak oturmuş bir savunma hattı ile oynasaydı Avrupa radarına daha net takılabilirdi. Yıllardır takımın moral, motivasyon seviyesinin düşük oluşu da Muslera'ya sirayet etmiş durumda.
 
kisa menzilde teknigi paslari iyi de uzun toplari sikint. ekipce de kazma ve hareketsiz oldugumuzdan bol bol musleraya geri pas ve onun taca atacagi uzun toplarla fbyi sevindiririz
 
Üst Alt