Fenerbahçe'nin Özeti: Kalite Eksik, Organizasyon Yok | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fenerbahçe'nin Özeti: Kalite Eksik, Organizasyon Yok


Fenerbahçe, Medipol Başakşehir karşısında üstün göründü. Ama işin aslı pek de öyle değildi...

"Taktik ve strateji uygulayarak kazandık. Fenerbahçe'nin oyununun sadece 2-3 futbolcuya bağlı olduğunu biliyorduk. Hiç dikey oynamıyorlar, hep yatay oynuyorlar. Topun onlarda kalması önemli değildi." demişti Fenerbahçe'yi eleyen Vardar'ın teknik direktörü Cedomir Janevski.

İşte Medipol Başakşehir de maça golle başlayınca bu taktiği uyguladı. Fenerbahçe bugün topa daha fazla sahip oldu, baskı kurmaya çalıştı, üstün göründü ama buna izin veren konuk ekipti.

Zira 2-2'den sonra Medipol Başakşehir'in biraz kıpırdayarak oyunu domine etmeye başladığını gördük. Haliyle son dakikada da olsa hak ettikleri golü buldular.
547.jpg


Evet, Fenerbahçe maçın genelinde iyi bir mücadele ortaya koydu. Ama şunu da gördük ki Fenerbahçe'nin ciddi bir kalite sorunu var. Üretkenlik sorunu var. Organizasyon sorunu var. Var da var... Bunun tek sorumlusu da bu kadroyu kuran, yöneten Aykut Kocaman.

Fenerbahçe 'sahasında' 2-1 yenik durumda. Aykut Kocaman ne yapıyor? Isla'yı çıkarıp Dirar'ı sağ beke, 'santrfor' olarak alınan Janssen'i sağ tarafa sürüyor. Bir sonraki hamlesini de Giuliano'yu çıkarıp yerine Aatıf'ı alarak yapıyor. Ozan - Josef ikilisine dokunmayı aklının ucundan bile geçirmiyor. İşte Fenerbahçe'nin en büyük sorunlarından birisi de ne yazık ki Aykut Kocaman'ın fazla sabit fikirli davranıyor oluşu.

Ligde 4 hafta geride kaldı. Elde tek galibiyet var, ikiden az gol yenmeyen maç yok. Fenerbahçe, bugün itibariyle bir maç eksiği olan Osmanlıspor ile birlikte ligin en fazla gol yiyen takımı konumunda.

Fenerbahçe ışık vermiyor. Aykut Kocaman ışık vermiyor. Taraftar küskün, umutsuz. Bir sezon daha yitip gideceğe benziyor. Fenerbahçe taraftarının yapması gereken tek şey var: Mayıs'a kadar sabretmek...

Mehmet Can Ünlü - Goal.com
 
Son düzenleme:
En kötü gün bugünse bugün daha yüksek sesle: Aziz Yıldırım!!!!


LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Aykut kücük takimlarin büyük hocasi konumumda. Transferler fiyasko misal volkani yedek birakacak kaleci gerekirkene kameniyi aliyorlar yedekde otursun diye. Bizim aldimiz yedek kaleci kesin fenerde banko ilk 11 de oynardi. Bu transfer hamleleri bizim dursunun ilk yillarini hatirlatiyor sirf laf olsun diye cöpe atilan paralar. Bence Azizin dönemi bitmek üzere.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Üst Alt