Fener'de Gündem Scott Parker | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fener'de Gündem Scott Parker


Fenerbahçe'nin gündemindeki son isim West Ham United forması giyen Scott Parker. Gökhan İnler'in maliyeti nedeniyle bu ismi askıya alan Fenerbahçe dümeni Ada'ya kırdı...



Fenerbahçe'nin gündemindeki son isim West Ham United forması giyen Scott Parker. Guardian Gazetesi, Parker'a ciddi olarak ilgi gösteren tek takımın Fenerbahçe olduğunu, ancak deneyimli futbolcunun Ada'dan ayrılmak istemediğini yazdı.



Yabancı oyuncu transferinde sessizliğini koruyan Fenerbahçe, takımdaki dengeleri bozmamak adına, Udinese forması giyen Gökhan İnler'in transferinden vazgeçmişti. Bu yüzden titiz bir çalışma yürüten Fenerbahçe yönetimi, rotayı bu kez İngiltere'ye çevirdi.



İngiliz "Guardian" Gazetesi'nin haberine göre, sarı-lacivertliler, West Ham Unitedlı İngiliz orta saha oyuncusu "Scott Parker" ile ilgileniyor. Gazete, geçen sezon yılın oyuncusu seçilmesine karşın, Parker'a henüz Ada ekiplerinden resmi bir teklif gelmediğini, transfer için somut adım atan tek kulübün Fenerbahçe olduğunu yazdı.



Guardian bununla birlikte, İngiltere Milli Takımı'ndaki yerini kaybetmek istemeyen 30 yaşındaki oyuncunun, Premier Lig'in dışında bir takımda forma giymek istemediğini vurguladı.



Dış basında Fenerbahçe'nin ilgilendiği oyuncular arasında gösterilen Alou Diarra'nın ise Marsilya ile anlaşmak üzere olduğu belirtiliyor. Bu durumda, Fransız ekibinin, yine Fenerbahçe'nin ilgilendiği Lucho Gonzales'i elden çıkarması gündemde.



İngiliz ve İtalyan basınında ise sarı-lacivertlilerin bonservisi 8 milyon euro olan Sissokko için, Juventus kulübüyle pazarlık halinden olduğuna dair haberler yer alıyor.



Spor: Fenerbahçe'den Scott Parker sürprizi haberi, Fenerbahçe, West Ham United, Scott Parker, Udinese, Gökhan İnler, Süper lig
 
Cevap: Fener'de Gündem Scott Parker



sikot parker gibi england national team de oynayan futbolcu TR ye gelmez
 
Cevap: Fener'de Gündem Scott Parker



bu parkerin bugün lig tv de golünü izlemistim. epl in en güzel 10 golü diye.

hatta biz alsak mi diordum

ki bu transfer haberi cikti
 
Cevap: Fener'de Gündem Scott Parker



bu parkerin bugün lig tv de golünü izlemistim. epl in en güzel 10 golü diye.

hatta biz alsak mi diordum

ki bu transfer haberi cikti



Parker çok şansız bir oyuncu. Çok genç yaşta Chelsea'ye transfer olmayı başarmış, uzun seneler boyunca hem İngiltere'nin hem Avrupa'nın sayılı orta sahalarından birisi olması bekleniyorken, sakatlıklar arka arkasına kesilmedi.



Tıpkı Harry Kewell gibi. Karakterleri de çok benziyor zaten. Ancak fark var, Parker kendisini son 2-3 sezonda toparladı. Sakatlık sorunlarını tamamen attı, form yakaladı ve gençlik yıllarında ki performansına kavuştuğu gibi + çok tecrübe kazandı. Nitekim bu sene EPL'de "yılın futbolcusu" ödülünü aldı.
 
Cevap: Fener'de Gündem Scott Parker



S. Parker - Emre Belözoğlu

------Alex De Souza-----



Hatta ve hatta,



Mehmet Topuz - Scott Parker - Emre Belözoğlu



üçlüsü, Ş.L'de özellikle zorlu deplasman maçları için müthiş bir orta saha üçlüsü olur.



Gönül Lugona Yobo Santos



Emre Parker

Lucho





İlgilendikleri isimlerden biriside Lucho

ikisininde geldigini dusunelim



Neyse en iyisi bu konudan cıkmak
 
Üst Alt