Fener'den Topal'a 10 milyon Euro! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fener'den Topal'a 10 milyon Euro!


Selçuk İnan'ı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, geçen sezon başında Valencia'ya giden Topal için kesenin ağzını açtı. Yönetim, İspanyollar'a geri çevrilemeyecek bir teklif yaptı.



------------------
mehmet-topal-isimiz-kolay-degil-280365.jpg




Yabancı kontenjanındaki sıkıntı nedeniyle ön libero mevkine öncelikle yerli bir takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Selçuk İnan’ı Galatasaray’a kaptırınca diğer alternatifler üzerinde durmaya başlamıştı. Öncelikle Udinese’de forma giyen Gökhan İnler için nabız yoklanırken, şimdi de Mehmet Topal’a müthiş bir teklif yapıldığı ortaya çıktı. Geçen sezon başında 5.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Valencia’ya giden ve La Liga’da başarılı bir grafik çizen Milli futbolcu için kesenin ağzı ardına kadar açıldı. Fenerbahçe’nin Valencia’ya Mehmet Topal için tam 10 milyon Euro’luk teklif yaptığı belirtildi. Valencia’nın bu müthiş teklife, “Hayır” demesi çok düşük bir ihtimal. Transferin 1 hafta içinde netleşmesi bekleniyor.



Fanatik
 
Cevap: Fener'den Topal'a 10 milyon Euro!



Valencia vermek isterde Mehmet topal Türkiyeye gelmez. adam avrupaya gitmek için 1 milyon dolar alacağını bıraktı siz ne diyonuz. Topal anca 5 sene sonra gelir Türkiyeye...
 
Cevap: Fener'den Topal'a 10 milyon Euro!



M.Topal iyi bir Galatasaray'lıdır.Fanatik'in gazete satma amacından başka birşey değil. :)
 
Cevap: Fener'den Topal'a 10 milyon Euro!



Valecia'dan Fener'e gelen adama ben akıllı demem gerçi bu haberi yapanada demem
 
Cevap: Fener'den Topal'a 10 milyon Euro!



Emre Belezoğlu?

ŞL de TS nin gruplara kalamayacağını varsayarsak, Fener'in bu sene uçuk bir geliri olacak. 10milyon euroyu rahat verirler.



İstisnalar kaideyi bozmaz.Profesyonellik vs. olayına girmeyelim lütfen.Adam bizden Avrupa'ya gitmek için alacaklarından vazgeçti.Demek ki paranın önemi yokmuş. :)
 
Cevap: Fener'den Topal'a 10 milyon Euro!



Hayır yani neden gitmesin hacı??

Kimler geldi kimler geçti..
 
Cevap: Fener'den Topal'a 10 milyon Euro!



Mehmet Topal 2 yıl boyunca gitmek için her şeyi yaptı, döneceğini kesinlikle zannetmiyorum.
 
Üst Alt