Fener'e Acınmaz!!! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fener'e Acınmaz!!!


sidik dolu torbaları kim organize ettirdi ? kadıköydeki cimbom sokağı karşısındaki tribün bize ayrıldığında yarı belimize kadar lağım sularına girmemizi kim sağlattı ? koli koli kırık fayans ve taşları bize 2 taraftan daha rahat fırlatılsın diye bir tribünden diğerine saha içinden bile göstere göstere kim taşıttırdı ? ramazan günü hem o taşları yedirttikten sonra kendi emrindeki emn md ile bizi polis zoru ile staddat dışarı azgın saldırılara maruz kalarak vede kapalı alanda merdiven inerken kalabalığın üzerine biber gazı sıktırarak kim attırdı? rasgele suçlu suçsuz tüm milleti otobüslere doldurtarak emniyete kim aldırttı ? adam başı inanılmaz para cezaları savunma yaptırtılmadan sahte varsayımlarla kimler tarafından taraftarımıza verdirttirildi ? yakın zamana gelelim daha 1 sene önce kadıköydeki maçta devre arasında üzerimize polisi saldırtıp gazlı joblu genç yaşlı tüm tribünü kırdırttıran kimdi ? eski lise tarafındaki deplasman tribünündeyken çatıdan aşağıya tüm bizim tribünümüze okla küfürlü dev pankartın asılmasına kim izin verdirtti ? kendi stadlarının tavanlarından aşağıya dev boyutta aslanı diken kanarya karikatürlü pankartların stadlarına asılması için izni kimler verdi ? galatasaray seyircisi maça münferit gelsin diyerek tüm çoluk çocuğu her köşebaşında kurulmuş kahpe tuzaklara yem eden hangi yönetimdi karşılık olan maçta ise münferit gelmeler problemli olacak diyerek kendi seyircisini toplu getirten hangi yönetimdi ? bunlar sinir içinde şu anda sadece aklıma gelenler . bunlar sayfalarca uzayabilir. evet hepsi sizsiniz çok şerefli fener yönetimi sadece ağlamayın hıçkırarak ağlayın ve diyinki biz nerede hata yaptık hangi insanın ahını aldıkta başımıza bunlar gelmekte. hangi suçsuza ne zulüm yaptırdık polisi emniyeti gaza getirerek. ve ben canı gönülden inanıyorumki bu daha çok çok iyi günleriniz bundan sonra asıl bombalar patlayacak tek seferde değil yavaş yavaş acılar içinde uzun bir süreçte kıvranarak ilahi adelete hesap vereceksiniz . inanın bana sırf benim tüm kalbimle sizin için zaman içinde yapmış olduğum temennilerin çok ufak bir kısmı gerçekleşecek olursa torunlarınızın torunlarına dahi rahat yok vicdanen.



son sözüm sizi asla affetmiyorum, asla affetmeyeceğiz, asla acımayacağız, asla yazık olmuş demeyeceğiz, ve herdaim sizlere bizim vicdanımızda asla af olmayacak. düşmüş olduğunuz aciz durumu inanın zevkle değil ibretle seyrediyorum ve tüm çocuklarıma ibret abidesi olarak bir zavallının sonu diye anlatıyorum torunlarımada aynen böyle anlatacağım.



çok böbürlenme azizim senden büyük allah var (osmanlı halk sözü)



fenerbahçe yönetimi - galatasaray sözlük





Can-ı gönülden katılıyorum...
 
Cevap: Fener'e Acınmaz!!!



Fener 'e bu durumda biz olsaydık onları bize acıyacağı kadar acımak lazım.



"0"
 
Cevap: Fener'e Acınmaz!!!



Serefsizlere acimam, daha beter olsunlar, ki olacaklardirda.. Yukarida Allah var, her serefsizlik yapan elbet cezasini çekiyor..
 
Cevap: Fener'e Acınmaz!!!



Burada "yok efenim adamlar rakibimiz, yok zart, yok zurt" diye ağlayanlar da mümkünse terketsinler forumu. Kadıköy'de yaşananları bilenler zaten böyle şeyler söylemezler. Orada yarım gün yemek yiyemeyen kardeşlerimiz oldu. Allah belalarını versin, başka bir şey söylemiyorum.
 
Cevap: Fener'e Acınmaz!!!



ezikler SEREF kelimesini ne oldugunu bilmiyorlar...........sikecelere iftira atmayin!

ha-ha-ha :)
 
Cevap: Fener'e Acınmaz!!!



tabiki acınmaz sokaktaki köpeğe acırım ama zihniyeti bozuk, empçük ağızlı angutlara acımam asla !
 
Cevap: Fener'e Acınmaz!!!



1 saat önce berberdeydim.2 tane abim işletiyor,kardeş bunlar.Ağır Fenerliler,epey de fanatikler.Büyük olan öyle bir saydırıyor ki helal olsun dedim."Düşürsünler bizi böyle şerefsizlik olmaz,şike yaptıysak eşek gibi düşürecekler bizi bu işler böyle olmalı" dedi epey şaşırdım.



Şimdi böylesi de var bir de şu tiplerden var böyle maloğlumallar da var.Ve bunlardan birkaç milyon tane var:



alex de souza



ilk fener maçına kadar mutlu olmaya çalışın...kaderiniz değişmeyecek



Fenerbahçe asla bizim gibi büyük bir kulüp olamadığı ve olamayacağı için bu eziklik psikolojisiyle bütün varlıklarını bize endekslemişler.Küme düşme muhabbetini geçtim diyelim ki düşmeyecekler.Bu zihniyette bir rakip bize ne kadar fayda getirir?Ülkeye ne fayda getirebilir?Normal şartlarda ben ligin kalitesi düşmesin,rekabet olsun diye Fener'in düşmesini istemiyorum.Ama devreye adalet girince kaçarı yok cehennemin dibine kadar gidecekler.Ve baştan ayağa,7'den 70'e bu ezik,bu aptal zihniyete sahip oldukları için de kesinlikle hak ettiklerini alıyorlar diyorum.
 
Cevap: Fener'e Acınmaz!!!



beter olsunlar beterr acımak yok bu sene bütün maclarda anıcaz onları inş sırf bizde değil gittikleri bütün stadyumlarda cok agır şeylerle karşılaşıcaklar gram üzülmüyorum burda kimsede laf salatası yapmasın fener düşmesin falan diye daha cok sinirlerim oynuyor
 
Cevap: Fener'e Acınmaz!!!



Kümeye dussunlerde, benim bircok Fenerli tanidigim var, teker teker hepsini gezecegim Galatasaray formamla.
 
Cevap: Fener'e Acınmaz!!!



Şerefsizler, yavşaklar, her türlü "peach"liği yapıp sonra kamuoyuna biz ne yaptık kime yanlış yaptık izlenimi varmeye çalışan ezikler, game over !
 
Cevap: Fener'e Acınmaz!!!



Bu şerefsizliğin savunulması FENER CAMİASININ SUÇ ÜSTÜ yakalandığını ortaya koyuyor.Ülke sporundaki şiddetin ve mafya vari tiplerin son bulması için FENER ŞİKE ŞİKE DÜŞMELİ.
 
Üst Alt