Fernando: "İki güzel galibiyet aldık ama sahada yaptığımız yanlış şeyler de var" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fernando: "İki güzel galibiyet aldık ama sahada yaptığımız yanlış şeyler de var"


8b595f8f044845d9b95bab43ecf9aaa2.jpeg

Galatasaray'ın ligde üst üste kazandığı Kayserispor ve Osmanlıspor maçlarındaki performansı beğenilen Brezilyalı futbolcu Fernando, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.


Galatasaray taraftarlarına övgüler yağdıran Fernando "Türkiye'ye geldiğim ilk andan beri en çok şaşırdığım şey taraftar. Çok büyük kulüplerde oynadım ama Galatasaray taraftarı çok başka. Bu da biz futbolcuları inanılmaz motive ediyor. cuma günü Sivasspor maçında 50 bin aslanımız tribünde olur umarım" dedi.

Ligdeki ilk iki maçta iyi oynayarak galibiyetler aldıklarını belirten Fernando: "Takımın iyi oynaması beni çok mutlu ediyor. Elimden geldiği kadar mücadele ediyorum. Daha iyisini yapacağıma inanıyorum. İlk 2 maçta iyi oynadığımız ve güzel galibiyetler aldığımız doğru. Ama daha yolun başındayız. Bu performansı bir sonraki maça taşıyabilmemiz lazım. İki maç oynadım ama Türkiye Ligi'nin seviyesinin iyi olduğunu düşünüyorum. İki güzel galibiyet aldık ama sahada yaptığımız yanlış şeyler de var. Hedefimiz bu hataları tekrarlamamak."

"Hocamız da galibiyetlerden dolayı mutlu ama karakter olarak daha iyiyi arayan bir insan. Hocamıza parantez açmamız gerekiyor. Onun bize yaptırdığı çalışmalar, adaptasyon sürecinin çabuk geçmesinde faydalı oldu. Premier Lig'deki sertlik seviyesi ve temposu çok yüksek. Türkiye'de de aldığım mesaj şu; burada da rekabet seviyesi yüksek" ifadelerini kullandı.

Fanatik
 
Bu muhabirler ne kadar aşşağılık kompleksli sorular soruyor arkadaş, bunlar mı kamuoyunun soruları ? PL ile Süper lig arasındaki farkı soruyor olumlu cevap beklentisiyle. Ne desin adam allah aşkına billurmu geçiyonuz ? Der mi ? Demez demiyor da.

Sorarken ensesine fiske vurup fanilasından çekiştirecen kenara, Sen buna bakma gardaş bunlar bizim sorularımız değil kusura bakma diye.
 
Twitter

şu videoyu izledikten sonra imkanım olsaydı izin verilseydi boynuna sarılır teşekkür ederdim. o çaban çırpınışını saygıyla takdir ediyorum . seni nasıl aldık o forma nasıl sana giydirildi hayretler içindeyim.
 
Fernando: ''Elimden geldiği kadarıyla 2 haftadır mücadele ediyorum. Daha iyisini de yapabileceğimi biliyorum.''

vay anasini satim...
 
Kayseri maçının ilk yarısının sonlarına doğru oynanan futbol, saha içi mücadele ve pas trafiği seyirciyi öyle şaşırtmış ve mest etmişti ki, tribünler buna çok büyük enerji ile pozitif tepki verdi. Sivas maçında da bunu geliştirebilirsek, bu sezon Arena'dan sağ çıkan olmaz gibi.


GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
 
Adamsin Fernando

Savasan Galatasaray icin,yeni oyuncularimizin Kendilerini daha da cok Galatasaray'a ait hissetmeleri icin cuma tt arena'yi 50 Bin aslan omuz omuza doldurmali
 
şimdi bir teşbih yapardım ama sönmez reisten sağlam alıntı yapmam gerekeceği için myc yeme olasılığım çok yüksek..

o yüzden ben tebrik etmekle yetineyim en iyisi..
 
adam gibi adam böylelerini formamız altında gördükçe mutlu oluyorum böyle adam ne kadar para alırsa alsın umrumda değil helali hoş olsun
 
Bu sene gerçekten bu adam neden geldi niye oynuyo dediğimiz 1 tane soru işareti yok. 2 maçta her transfer ayrı ayrı güzel oynadı ve elimizdeki oyunculardan 2 yeni transfer elde ettik. Rodriguez-Tolga. 3. de umarım serdar olur :)
 
Üst Alt