Fernando Muslera: "Çok zor bir 7 ay geçirdim" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fernando Muslera: "Çok zor bir 7 ay geçirdim"


Fernando Muslera: "Çok zor bir 7 ay geçirdim. Hem sakatlık hem annemi kaybetmem çok zordu. Hocalarım, takım arkadaşlarım herkes benim yanımdaydı. Bugün oynama kararını hep beraber verdik. 7 ay sonra sahalara döndüm ve bu çok önemliydi. Üst süte zor şeyler yaşadım.

Fernando Muslera: "Zor periyot oldu, her şey üst üste geldi. Beklemediğimiz ve zor bir periyottan çıkıp bugün sahalara döndüm, az önce saydığım herkese teşekkür ediyorum tekrardan."

Fernando Muslera: "Arda Turan çok büyük bir kaptan, büyük bir insan, değerli bir insan. Galatasaray'ın idolü, efsanesi. Onun bana jest yapması, kaptanlık bandını vermesi beni inanılmaz mutlu etti. Çok üst seviyede bir arkadaşlığımız var. Bana ve tüm takıma destek olan bir kaptan

Muslera: ''Sanki 15-16 yaşında, ilk defa profesyonel maça çıkıyormuş gibi heyecanlıydım."

Muslera: "Dün akşam heyecandan uyuyamadım. Sanki ilk defa profesyonel maça çıkıyormuş gibi heyecanlıydım."

1611166791774.png
 
Adam ya çok temiz bir insan olduğuna yürekten inanıyorum.
Kaptan uzun yıllar oynar daha, futbolu bıraktıktan sonrada bizimle kalır umarım.
:sarıkalp::kırmızıkalp:
 
40 yaşına kadar oynar en çok Galatasaray forması giyen oyuncu ünvanını Bülent Korkmaz'dan alır tarihe geçer, kolay kolayda kimse kıramaz o rekoru.
 
vala bizde çok zorlu süreç geçirdik aslan parçası galibiyetle dönmene çok sevindim.
seni iyi yapan bu heyecanın ins kaybetmezsin bu heyecanını da 40 a kadar oynarsın. bunu yapacak yetenekte disiplinde var sende.
 
Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim atasozu herzaman gecerli degil zannedersem. Bu herif volkanlada iyi anlasiyor ilginc bir sekilde. Ya maganda seviyor. Ya da Kendi yapamadiklarini onlarda yasiyor rahatliyor
 
Üst Alt