# Fernando Muslera | Transfer Haberleri | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Fernando Muslera | Transfer Haberleri


Az önce Ümit Aktan, Chelsea'nin Muslera için 27 milyon Euro'luk teklifi olduğunu söyledi.



________________________________



Galatasarayımız formasıyla Süper Lig'de bu sezon 15 maçı gol yemeden tamamlayarak kulüp tarihine geçen Fernando Muslera, Manisa deplasmanını iple çekiyor. Uruguaylı kaleci Manisa'da da kalesini gole kaparsa, Taffarel ve Mondragon'la birlikte ortak olduğu rekorun tek sahibi olacak!



Genç file bekçisinin başarılı performansı transfer söylentilerini de beraberinde getiriyor. Sezon başında 5 yıl için 50 milyon TL'yi bulacak maliyetle Lazio'dan transfer edilen Fernando Muslera'nın bu performansı, Avrupa'nın önemli kulüplerinin dikkatinden kaçmadı.



Rus milyarder Roman Abramovich'in sahibi olduğu Chelsea, uzun süredir gündeminde olan Galatasaray'ın 25 yaşındaki file bekçisi için somut adımlar atmaya hazırlanıyor. Çek kalecisi Cech ile yollarını ayıracak olan İngiliz devi, 1 numarayı Muslera'ya teslim etmekte ısrarlı. Transfere 100 milyon Euro'nun üzerinde bütçe ayıracak Chelsea'nin Muslera için Galatasaray'a 25 milyon Euro önereceği söylentisi, bomba etkisi yarattı.



İMPARATOR 'KAL' DEDİ AMA...

Uruguaylı kaleci hakkında gelişmelerden haberdar olan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, geçen hafta Muslera ile özel bir görüşme yaptığı öğrenildi. Terim'in "Sana teklifler olduğunu biliyorum ama sen bize daha çok lazımsın. Ligde şampiyonluğa gidiyorum ama bizim asıl hedefimiz Avrupa'da başarı olmak. Bunu gerçekleştirmek için de sana ihtiyacımız var" diyerek Muslera'yı ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.



Habertürk
 
Cevap: Chelsea'dan, Muslera'ya 27 Milyon Euro



27+Drogba'nın 1 yıllık maaşını karşılasınlar ve bize versinler kabul.
 
Cevap: Chelsea'den Muslera'ya 27 Milyon Euro İddiası



dogruysa bile satmam. bu sene sampiyon olursak bu %99.9 Muslera sayesindedir. birdaha boyle kaleci bulunmaz.
 
Cevap: Chelsea'den Muslera'ya 27 Milyon Euro İddiası



Muslera her ne kadar super bir isim olsa da hicbir oyuncu satilamaz diye bir sey yoktur.. bu kadar para veriliyorsa satilir...
 
Cevap: Chelsea'den Muslera'ya 27 Milyon Euro İddiası



Kendisi gitmek istemediği takdirde satılmasın! Kendisi "Chelsea'de şansımı denemek istiyorum" derse teşekkür eder, gönderebiliriz. Ama Muslera "Karar size kalmış, ben kalmayı tercih ederim" derse gitmesin. Satılmasın.
 
Cevap: Chelsea'den Muslera'ya 27 Milyon Euro İddiası



ya abi yalandir, bu kadar para kaleci icin kim, ne zaman vermis?



ama su muslerayi nasil kaptik, hala inanamiyorum ya



27 abartili ama 20 milyonluk adam su an muslera.



daha 25 yasinda üstelik



gercekten inanilmaz bir transfer yaptik
 
Cevap: Chelsea'den Muslera'ya 27 Milyon Euro İddiası



yanlış anlamada abi.



şöyle bir teklif varsa satmamak gazla çalışarak düşünemkten farksız olur.



siz dalga mı geçiyorsunuz ya?27 diyorlar aloo



bizim yonetim 27 milyon'u total transfer butcesi yapar, 4 5 tane 7 8 milyonluk adam alır koyar... o parayla Torres'i falan mı alacagımızı sanıyorsunuz ? HAYIR.



Muslera'yı satmak, su an Galatasaray'ın yapacagı EN AMA EN buyuk kerizlik olur.
 
Cevap: Chelsea'den Muslera'ya 27 Milyon Euro İddiası



Galatasaray olarak yazın futbolcu alamayacağız para ile. O yüzden Muslera'ya 27 veriliyorsa+Drogba talep edilip işlem gerçekleştirilmeli.



Bizim yönetim yoksa yazın da bonservis verip oyuncu almayacak. Yoksa bende istemem Muslera'nın satılmasını ama yönetim kötü yapacak birşey yok.
 
Üst Alt