Fernando Muslera'ya Tigres Kancası | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fernando Muslera'ya Tigres Kancası


muslera-640.jpg


Galatasaray'ın 5 yıldır kalesini koruyan Uruguaylı Fernando Muslera'ya Meksika ekibi Tigres'ten 10 milyon Dolar'lık transfer teklifi geldi.

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisine bu kez Meksika’dan teklif var. Tigres kulübü, Fernando Muslera için 10 milyon Dolar’ı gözden çıkarttı.

Galatasaray taraftarının sevgilisi olan ve 2011’den beri formayı terleten Fernando Muslera için her yaz döneminde olduğu gibi yine ciddi rakamlar konuşuluyor. 2018’e kadar Galatasaray ile mukavelesi bulunan ve her fırsatta İstanbul’u sevdiğini dile getiren Muslera’ya bu kez Meksikalılar talip.

Transferde önemli paralar harcayan Tigres’in, Uruguaylı file bekçisi için 10 milyon Dolar’ı gözden çıkarttığı iddia edildi. Meksika basını, Tigres’in Muslera konusunda bir hayli ısrarcı olduğunu yazarken, mali açıdan sıkıntılı bir dönem yaşayan Galatasaray’ın vereceği karar merakla bekleniyor.

GIGNAC’I ALMIŞLARDI

Her şeye rağmen Sarı-Kırmızılı yönetimin 15 milyon Euro’nun altında bir bedele Muslera’yı göndermek istemediği biliniyor. Kısacası 30 yaşındaki Muslera için Tigres’in teklifi daha yukarılara çekmesi gerekiyor. Meksika kulübü, geçtiğimiz sezon başında Galatasaray’ın çok istediği Fransız forvet Pierre Gignac’ı kadrosuna katmıştı.​
 
ne satması ya. muslera satılırsa bu mallar gider harun tekin'i 5m euro bonservis+1.75m euro yıllıktan 5 yıllıgına alır.
 
Üst Alt