Fernando Sahalara Dönüyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
fernando-artik-dakikalari-sayiyor--3392597.Jpeg

Terim, sakatlığı geçen Fernando'yu Karabükspor karşısında oynatmayı planlıyor.


Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Karabükspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'den oyuncularına uyarı geldi. Rakibin puan tablosundaki yerini düşünmeden galibiyete odaklanmaları gerektiğini anlatan deneyimli teknik adam; Demir Grup Sivasspor ve Kasımpaşa deplasmanlarındaki mağlubiyetleri hatırlatıp hataya yer olmadığını aktardı.Deplasman fobisini yenmeleri gerektiğini anlatan Terim, Türk Telekom Stadı'ndaki hırsı rakip sahada da beklediğini belirtti.

Bu arada sarı kırmızılı ekipte uzun süredir formasından uzak kalan Fernando'ya “Hazır ol” talimatı verildi. Brezilyalı futbolcu, Karabükspor karşılaşmasının ikinci yarısında skora göre oyuna dahil olabilir. 17 Mart'ta Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe derbisine kadar Fernando'nun hazır olmasını isteyen Fatih Terim, tecrübeli futbolcunun maç eksiğini Karabükspor ve Atiker Konyaspor maçlarında gidermek istiyor. Fernando, ligde Bursaspor ve kupada Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmalarında kadroya alınmış ancak forma giymemişti. Brezilyalı oyuncu, ligin ilk yarısının son maçı olan Göztepe karşılaşmasında iç yan bağlarından sakatlanmıştı.

Ntvspor
 
Karabük maçı kağıt üstünde ligin en kolay maçı, riske atmasak iyi olur aslında


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bu adamı riske atmadan fayda sağlayamayız hep derlerya maç kondisyonu başka birşey diye öyle bir periyoda giriyoruzki karabükde oynamasa konya maçına yine direkt koyamazsın sonrası malum zaten hayırlısı bakalım inş fayda sağlar..
 
Mariano gibi dönmese bari, orta sahada hem nitelik hem nicelik olarak gerideyiz. Fernando iyi dönerse bizim için süper, vasat oynarsa da yine de iyidir dönmesi çünkü sayısal olarak eksiğimiz var o mevkide. Yönetim büyük aptallık yaptı ndiayeyi satıp yerine uyduruk da olsa adam almayarak.
 
Donk Fernando ikilisi orta sahadaki sertliğimizi geri getirecektir.Donk neredeyse tek başına savaşıyor yanında oynayan mallar yüzünden.
 
Üst Alt