Fernando'dan Çarpıcı Açıklamalar! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fernando'dan Çarpıcı Açıklamalar!


5185651.jpg

Galatasaray'ın yolunu merakla gözlediği Manchester City'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando, Türkiye'ye gelmek konusunda Sarı-Kırmızılılar kadar istekli görünmüyor.


Yarın sağlık kontrolü için İstanbul'a gelmesi beklenen 30 yaşındaki futbolcu, Portekiz'de yayın yapan Diário de Notícias gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kiralık gitmek için birkaç alternatifi bulunduğunu ifade eden Fernando, "Manchester City kiralık gitmeme yanaşmıyor, çünkü bir senelik kontratım kaldı. Galatasaray bonservisimi satın almak için City'ye teklifte bulundu, onlar da beni satmak istiyorlar. Bu transfer elbette kulübüm için iyi olacaktır ancak onlar için iyi olan, benim için o kadar da iyi olmayabilir. Bu konuyu 31 Ağustos'a kadar çözüme ulaştırmak oldukça zor gözüküyor." diyerek aslında Galatasaray'a imza atmak konusunda o kadar da istekli olmadığını ortaya koydu.

Galatasaray Sportif Direktörü Fernando bugün Avusturya'da gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında Fernando ve Feghouli'nin kampa katılmasını beklediklerini iletmişti. Fernando'nun bu sözlerinin ardından Galatasaray'ın takınacağı tavır merak konusu.

http://www.dn.pt/desporto/interior/...erto-e-tem-tudo-para-ser-campeao-8671448.html
 
Son düzenleme:
bu adam çok önemli bunu almadıktan sonra sürpriz almışsın almamışsın bir anlamı kalmaz gene çile çekeriz orta sahada bitirin işini artık
 
Haber gerçek,okudum. Fakat farklı anlamda olabilir. City bonservisi için 8 milyon istiyormuş. Belki bonservisini düşük isteyip imza parası peşinde olabilir ama haber gerçek.
 
Üst Alt