Fernando'nun Yerine 3 Aday | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fernando'nun Yerine 3 Aday


5251030.jpg


Fernando’nun tedavisi sürüyor, ancak Kayseri sınavına hazır olması son derece zor. Forma Terim’in elinde. Kapmak isteyen isimler ise Tolga, Selçuk ve Donk.

Kupada Buca’ya konuk olacak Galatasaray’da gözler tamamen ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Kayseri sınavında. Teknik direktör Fatih Terim kamp boyunca oyuncularını bu kritik sınava hazırlamaya çalışırken bir yandan da sahaya süreceği 11’i şekillendirmeye başladı. Deneyimli teknik adamı en çok zorlayan bölge ise orta saha. Bu zorlu mücadele öncesi Fernando’nun tedavisi sürüyor, ancak yıldız oyuncunun yetişmesi şimdilik çok uzak ihtimal olarak duruyor. Fernando’nun yerine kampta hocalarının gözüne girmeye çalışan 3 oyuncu öne çıktı. Tolga, Selçuk ve Ryan Donk formaya aday isimler.


Selçuk daha yakın

Özellikle teknik direktör Fatih Terim’in gelişiyle son kez şans verilen Donk’un kamp performansının iyi olduğu bildirildi. Selçuk’un da son derece iyi çalıştığı ve eski günlerine dönüş hazırlığında olduğu ifade ediliyor. Sezona muhteşem bir başlangıç yapan Tolga’nın da ortak olduğu forma yarışını kazanan birkaç güne kadar belli olacak. Terim’in Ndiaye’nin yanına şimdilik Selçuk’u oynatmaya daha sıcak baktığı konuşuluyor.

Fanatik
 
Üst Alt