Fernando'ya Özel Program | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
fernando1.jpg


Galatasaray Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk ayağında Atiker Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik direktörümüz Fatih Terim yönetiminde gerçekleşen idmana dinamik ısınmayla başlandı.

Daha sonra sınırlı alanda 10’a 10 kontrol pas oyunu oynandı. Ana bölümde ise sınırlı alanda 10’a 10 çift kale taktik oyun gerçekleştirildi. Antrenman, rejenerasyon koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı

.
Fernando Reges, tedavisinin ardından kendisi için hazırlanan özel program dâhilinde çalıştı.

Galatasaray Futbol Takımı, Atiker Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın saat 15.00’te Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra saat 18.00’de sponsorumuz Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Konya’ya hareket ederek mücadele öncesi bu kentte kampa girecek.

galatasaray.org
 
Sivas deplasmanında oynaması zor. Kaç zamandır takımla idman bile yapmıyor


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
ndiaye gitmemiş ama maça çıkmıyor bu nasıl iş arkadaş ? paralı elemanını çalıştıramıyorsun . rezalete bak. leşçuk ile çıkacağız o deplasmana şapa oturduk .
 
bu adamın hala iyileşmemesi ayıp yani ilk maça yetiştirme hesapları yapılıyodu tudor un feg e yaptığı gibi iki ay oynatmazlar
 
Üst Alt