Fetö İmamı Ömer Çatkıç Tutuklandı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fetö İmamı Ömer Çatkıç Tutuklandı!


Ömer Çatkıç, ByLock'tan gözaltına alındı...
Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında eski milli kaleci Ömer Çatkıç gözaltına alındı.



fft11_mf1704733.jpeg

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında eski milli kaleci Ömer Çatkıç gözaltına alındı.

Ömer Çatkıç hakkında bir itirafçının beyanları üzerine yapılan incelemede örgütün kriptolu haberleşme uygulaması ByLock kullanıcısı olduğu belirlendi.

Cumhuriyet Savcısı Ergün Güçlü'nün talimatı üzerine sabah saatlerinde adresinde gözaltı işlemi yapılan 43 yaşındaki Çatkıç, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Ünlü kalecinin evinde arama yapıldı.

Sorguya alınan Çatkıç'ın 2008 – 2012 yılları arasında son olarak Antalyaspor'da forma giydiği biliniyor. Şu anda bir televizyon kanalında yorumculuk yapan Ömer Çatkıç'ın Bursaspor ile ilgisi olmamasına rağmen kulübün 2010 yılındaki şampiyonluk kutlama anında fotoğraf karesine girmesi dikkat çekmişti.
 
Eğer böyle bir şeye bulaştıysa adalet önünde hesabını verecektir. Sonuçta adalet önünde herkes eşittir. Eski milli bir futbolcunun böyle bir suçlama ile gündeme geliyor olması üzüntü verici.
 
Volkan'dan bile fazla nefret ediyorum bu kaledeyken. 2009'da SamiYen'de 1-1 biten maçta Antalya 9 kişi kalmıştı ama bu şahıs öyle panter olmuştu ki çıldırmıştık. Üstüne birde 2 dakikada anca topu sokması iyice deli etti.

O maçtan 3 sene sonra karlı maçta da benzerleri yapıp,kafasına kartopu yemişti.
 
Eğer böyle bir şeye bulaştıysa adalet önünde hesabını verecektir. Sonuçta adalet önünde herkes eşittir. Eski milli bir futbolcunun böyle bir suçlama ile gündeme geliyor olması üzüntü verici.

Adamın adı çıkınca aklıma ilk gelen provokasyonu oldu. Küçük takımların büyük takımlarla mücadele etmesi için böyle şeylere ihtiyacı var deseler, hiç Beşiktaş'a veya Fenerbahçe'ye yaptığını hatırlamıyorum. Trabzon'a da yapıyordu galiba. Futbolu bırakır bırakmaz da ntvspor bünyesine aldı adamı. Fotoğraf belli yani.

Ama fetö metö konusuna hiç girmiyorum, o iş nerden baksan tutarsız. O mevzu derin, Ömer Çatkıç başlığı hafif kalır konuşmak için
 
Üst Alt