FFP Kriterleri Çerçevesinde Sınırlama Getirilmeyeceği Bildirildi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

FFP Kriterleri Çerçevesinde Sınırlama Getirilmeyeceği Bildirildi!


galatasarayli-yoneticiler-ffp-ile-ilgili-uefa-9347348_8548_o.jpg

UEFA'dan Galatasaray'a müjdeli haber geldi, Finansal Fair Play kriterleri çerçevesinde sınırlama getirilmeyeceği bildirildi.


Galatasaray Kulübü’ne, ‘Herhangi bir limitiniz yok’ bilgisi resmen iletildi. Bütün kurallara uyup 61 milyon euro seviyesinde kalan Aslan’ın ‘65 milyon euro’ sınırlaması bitti, yaz dönemi transfer çalışmaları için de yönetimin eli şimdiden güçlendi.

Avrupa’dan men ile beraber maaş-ücret kısıtlaması getirilen sarı-kırmızılılar kurallara uyup 61 milyon euro seviyesinde kalınca, UEFA’dan beklediği haberi aldı. UEFA, Galatasaray’a gelecek sezon için “Herhangi bir limitiniz yok. Ancak gözümüz yine üzerinizde olacak” mesajını iletti. Bu durum transferde Galatasaray’ın elini güçlendirirken Dursun Özbek başkanlığındaki sarı-kırmızılı yönetim yine de dikkatli hareket etme kararı aldı.

Çünkü aşırı harcama durumunda kendilerini yine böyle bir riskin beklediğinin farkında olan sarı-kırmızılılar geride bıraktığımız sezon olduğu gibi 65 milyon euro seviyesinde giderleri tutmaya çalışacak

Bunun aşılması halinde ise UEFA’nın Galatasaray’a yeni bir ceza verebileceği endişesi taşınıyor. Ayrıca edilebilecek zarar konusunda da kriterlerin ortada olduğu ve bu yüzden anormal ödemelerin olmayacağı belirtildi. Sarı-kırmızılı kulübün yetkilileri mali yönden iyiye gittiklerini belirterek, “Önümüzdeki sezon için herhangi bir sorun yok. UEFA’lı yetkililer iyileşmeyi görüyorlar. Ezeli rakiplerimiz gibi sattığın kadar transfer edebilirsin sınırlaması bize getirilmiş değil. Ancak çok fazla açılmayacağız” ifadelerini kullandılar.

Milliyet (@nevzatdindar)


PORTAL HABERİ
 
Yalan haberin daniskası.. Ulan zaten bu sınırı iki sene için vermişlerdi... Önümüzdeki sezon bu sınır kalkıyor... Dursun para vermiş sanırım haberi yaptıranlara...
 
Ulan en cok borc bizde, biz batiyoruz v.b diyorlar. Sinirlamamiz kalkiyor.

bjk 18/19
ts 18/19
fb 20/21
e kadar sinirlari var. Anlamadim
 
UEFA acımıştır ulan zaten adamların başında Özbek Brother's belası var birde biz FFP filan diye yüklenmeyelim diye ...
 
Hic ama hic inandirici degil yani koca Uefa sirf belirledi maas sinira göre mi transfer yaparsin yapamasin diyecek? iyi 65 milyon euronun altinda kaldik maas konusunda ama diger taraftar zarar edeceksen bile belirli sinir koydku sana dedikerin rakami sirf 9 ayda bile katladik. Ve simdi uefa bunu görmeslikden gelecek öylemi?
 
Üst Alt