FIFA 19 Ana Konu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
963af257-51d2-4b7c-8e4c-b252f995410e.jpg

Bildiğiniz üzere FIFA 19 uzun bir süredir oyun severler tarafından bekleniyordu. Şimdi ise oyuncuları sevindirecek bir haber geldi.

Uzun süredir merakla beklenen FIFA 19 sonunda duyuruldu. Çıkış tarihi belli olan oyun, adeta PES 2019’a çalım attı. Uzun süredir beklenen FIFA 19, KONAMI'ye zor anlar yaşatacak gibi duruyor.


Şampiyonlar Ligi lisansını alarak PES’e nispet yapan EA, yepyeni modlara da sahip şekilde sevenlerini selamlıyor. 28 Eylül tarihinde çıkacak olan oyunda, Şampiyonlar Ligi lisansını rakibi Konami’nin elinden alan FIFA, bundan sonra deyim yerindeyse UEFA’nın da sorumlusu olacak.

Hikaye modu The Journey hakkında da ilk bilgilerin duyurulmasıyla birlikte, açıklanan ilk mod ise Kick Off oldu. Rank sistemi getirilen yenilenmiş mod sayesinde, arkadaşlarınıza karşı meydan okumalar gerçekleştirebileceksiniz. Buna ek olarak, Real Player Motion özelliği sayesinde de oyuncu hareketleri tamamen simule edilerek oyuna aktarıldı. Çıkmasının ardından daha detaylı olarak incelenebilecek oyun, daha şimdiden heyecan yaratmaya yetiyor.

beklenen-an-geldi-catti-fifa-2019-duyuruldu-1528581837.jpg

Fiyatlar El Yakacak
Hemen hemen tüm lisansları eline alan EA Sports, bu sene sunacağı Şampiyonlar Ligi için ayrıca bir paket sunuyor. Bu paket, oyunun normal sürümünden farklı olarak satılıyor. PlayStation Store'da yayınlanan ön sipariş fiyatına göre FIFA 19'un standart sürümü 359 TL olacakken, Şampiyonlar Ligi'nin yer alacağı Şampiyonlar sürümü 449,99 TL'den satışa sunulacak.

PS4, Xbox One, Switch ve PC için çıkması beklenen oyunun, platformlara göre fiyat konusunda farklılık göstereceği düşünülüyor olsa da bu sene 300 TL'nin altında bir FIFA görmemiz pek muhtemel gözükmüyor.

Webtekno
 
Bu fiyatla anca oyun çıktıktan birkaç ay sonra iyi durumdaki 2. elleri almayı bekleyeceğim. Bir oyuna 360 tl verecek halim yok. Döviz her şeyin içine etti.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
'' FIFA 19'un standart sürümü 359 TL olacakken, Şampiyonlar Ligi'nin yer alacağı Şampiyonlar sürümü 449,99 TL'den satışa sunulacak. ''

Bu aç gözlü electronics arts yakında yeni stadyum ekleyince de para alır. Ultimate Team'den milleti düdüklediği yetmiyormuş gibi bir de oyuna eklediği yeniliklerden para koparma peşinde.
 
Üst Alt