FIFA Menajerinden Olay Belhanda İddiası! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

FIFA Menajerinden Olay Belhanda İddiası!


FIFA menajeri Ayhan Yeşilbaş, Dursun Özbek döneminde yapılan Younes Belhanda transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

FIFA menajeri Ayhan Yeşilbaş, Galatasaray’ın Belhanda transferiyle ilgili bomba bir açıklama yaptı. Yeşilbaş “Belhanda’yı ben zamanında Galatasaray’a getirebilirim demiştim, 5-6 milyon Euro’ya bu transferi bitirebilirim demiştim. Ben 5 milyona anlaşmıştım iyi bir pazarlıkla bu fiyata inilecekti” dedi.


İşte FIFA menajeri Ayhan Yeşilbaş’ın açıklamaları:


Belhanda’yı 5 milyon Euro’ya getireceğini söyleyen Yeşilbaş, ”Galatasaray daha sonra bu transfer 8 milyon Euro’ya bitirdi ben ise 5’e getirebileceğimi söylemiştim. Aradaki 3 milyonluk farkın ne olduğunu bilmiyorum, menajere verildi mi bilemem. Şimdi Galatasaray 8 milyon Euro ödedi, gazetenin haberine göre ayrıca 1.5 milyon Euro menajer komisyonu ödenmiş gözüküyor. 9.5 milyon Euro’ya mal oldu. Ben Belhanda için teklifimi Levent Nazifoğlu’na yapmıştım, bana herhangi bir cevap gelmedi bir 10 gün sonra 5 milyon Dolar’a anlaştığım Belhanda 9.5 milyon Euro’ya Galatasaray’a geldi.

‘Beni Beşiktaş’a götür’

Belhanda Galatasaray’la anlaşırken bana ‘Beni Beşiktaş’a götür’ diye mesaj gönderdi. Bunu da Belhanda’ya yakıştıramadım” ifadelerini kullandı.

Brezilya pazarına hâkim olan Yeşilbaş, “Vagner Love, bence Beşiktaş’a çok faydalı olacaktır. Doria Malatyaspor’a çok faydalı olacaktır. Robinho, transferi Sivasspor için çok iyi oldu ben hem genç oyunculara hem de takıma çok şey katacağına inanıyorum.

Galatasaray’ın yaz transferi döneminde Dinamo Kiev’den kadrosuna dahil ettiği; 27 yaşındaki Faslı oyuncu Sarı Kırmızılı formayla çıktığı 20 maçta; 2 gol, 8 asist kaydetti.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Fener maçında kırmızı gören adam bjk'ye de gitmek istemiştir.
Bu herifin karakteri bu.
Umarim sezon sonu bi yerlere kitleriz.

Ayrıca bu iddalar araştırılıp hile hurda varsa Gereken yapılmalı.
Kendi içimizde hal edemiyorsak eğer mahkemeye tasinmali.

____________________________________

Terim'in taktik bilgisinin YETERSİZLİĞİNİ ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ÜMİT ETMEK olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi.
PİRLO!
 
Yav he he

abv juve
Bundan bahsediyordum işte geçen senin özelinde. Buna benzer haberler başka oyuncular ile ilgili de çıktı anında inandığını gösteren yorumlar yazdın diye hatırlıyorum. Ancak yine Dursun dönemi ile ilgili bu haberde, sırf söz konusu Belhandanın transferi diye yav he he diye mesaj atıyorsun.
 
Bundan bahsediyordum işte geçen senin özelinde. Buna benzer haberler başka oyuncular ile ilgili de çıktı anında inandığını gösteren yorumlar yazdın diye hatırlıyorum. Ancak yine Dursun dönemi ile ilgili bu haberde, sırf söz konusu Belhandanın transferi diye yav he he diye mesaj atıyorsun.
Adama sorarlar bu zamana kadar seni tutan mı oldu diye

abv juve
 
Iyi de sezon basinda levent nazifoglu görevde degildi

Nazifoglu ile görüstükten 10 gün sonra 9.5'a aldilar demis görevde olmayan bir adamla transfer görüsmesi mi yapmis bu arkadas
 
Beyler bir şeyi unutmayın, bunlar Dursun dönemi. Bu dönem bu kulübün büyük çapta soyulduğuna inanıyorum. Bu yönetimin benim gözümde en büyük görevi bu dönemi didik didik etmek.
 
Üst Alt