FIFA'dan Modeste'ya Onay Yok! - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

FIFA'dan Modeste'ya Onay Yok!


Yonetime ozur borcluyuz bu konuda.

Ama bu koca GS ı santraforsuz lige ve beles CL grubuna başlatma kabahatlerini örtmüyor hicbir sekilde!
 
img_20181012_025056-jpg.30768
 
Modeste'yi almayan yönetime sallayan transfer taraftarı nerede?

Şu fakirlikte, yoklukta yöneticilik yapacak aklı başında bir insan Cengiz. Hatalarını devre arası telafi ederse başkan, görev süresini tamamlar.
 
Modeste'yi almayan yönetime sallayan transfer taraftarı nerede?

Şu fakirlikte, yoklukta yöneticilik yapacak aklı başında bir insan Cengiz. Hatalarını devre arası telafi ederse başkan, görev süresini tamamlar.
Köln en azından şansını denedi ama Fifa gerçekten ilginç bir karar verdi. Malum genel olarak oyuncu alacaklarını alamadığı zaman sözleşmesini fesih ediyor ve Fifa oyuncudan taraf oluyor.

Peki hani Köln takımına maddi ceza? Özür dilenmesi istenilen yönetim öyle demişti ya, bu işin altına girersek ceza alırız diye. Bunun tabiri yalan söylemektir.

Eğer Fifa beklenmedik bir şekilde karar vermese idi Köln çok iyi bir oyuncuyu bedavaya almış olacaktı. Taraftar ne yaptı, yapılan haberlerin, açıklamaların ışığında böyle kaliteli bir oyuncunun kaçırılmamasını bekledi. Kulüpten haberdar olduğunu söyleyen bazı ağır abiler var bu forumda, en azından öyle takılanlar. Onlar bile yönetime bu konuda eleştiride bulundukları halde şimdi özür mü, ne gezer bu taraftarda diyorlar. Eee önce siz özür dilesenize, malum kulüpten çok iyi haberdarlar ya, biz taraftarların tek kaynağı haberler ve açıklamalar.

Hangi yönetimden ve başkandan özür dileyeceğiz, Modeste dışında alternatif çözüm üretemeyen yönetim mi? Tekrar altını çözmekte fayda var, grubu lider bitiren Porto takımına karşı iki iyi maç çıkarıp bitirici bir oyuncumuz olmadığı için kaybettik. O iki maçı kazansa idik, ikili averaj sayesinde Porto değil biz çıkıyorduk. Gruptan çıkmanın maddi geliri sanırım artık herkesçe malum. Keza şampiyonluk olayı, böylesi bir sezon ve biz ne durumdayız.

Bunları sadece hata olarak görüp, bu yönetimi eleştiren taraftara devamlı laf sokup durmak esas şaşılacak bir durum. Maddi sıkıntılar içinde olan Galatasaray için bu gelirleri riske atmak sadece bir hata değildir, geçiniz efendim.
 
Son düzenleme:
Maça çıkmış bugün köln ile, son 20 dk oyuna girmiş golünü atmış. Son durumu nedir? Köln izin aldımı? Diagne yerine şu adamı çok isterdim be, tam aradığımız forvetti.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt