Fikret Orman: "Bu bir nezaket görüşmesidir" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fikret Orman: "Bu bir nezaket görüşmesidir"


fikret-orman-yildirim-demir%C3%B6ren-besiktas-fikret-orman-transferleri-yildirim-demir%C3%B6ren-transferleri-fiyasko-borc-stat-vodafone-arena.jpg

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Milli takımı çalıştırma konusunda TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya gelişini şu sözlerle açıkladı;

"Bu bir nezaket görüşmesidir. Ben daha önce hocamınızın hem Beşiktaş hem de Milli takımı çalıştırmasını uygun bulmamıştım. Görüşüm bu yöndedir."

Skor
 
Aynen iki takımı çalıştırması doğru değil. Sadece milli takımı çalıştırmalı,etik olan da budur. Sonuçta Türkiye'deki her kulübe ve oyuncuya eşit mesafede olmalı milli takım teknik direktörü. Bunu bjknin başındayken yapamaz,şaibeli olur.
 
Bu gidişle Aysal-Terim olayının kopyası olacak. Olur da aynı biz gibi lige iyi bir başlangıç yapamazsa (biz ilk 6 haftada 2-4-0 yapmıştık galiba) Fiko Güneş'le yolları ayırabilir.
 
Ah be Fiko ya.. Götü boklu Beşiktaş ile 2 sene bizim ve Fener'in aptallıkları sayesinde biraz kıpırdanınca kendinizi adam sandınız. Ancak bu futbol düzeni ve ekonomisi Beşiktaş'ın bu kadar uzun süren başarılı bir dönemini kaldıramaz. Boşuna ağlama derim sana.. :red:
 
Güzel açıklama.İpler kopar umarım.Aysal-Terim gerginliği seziyorum bunların arasında hep.İnşallah gaza gelip yabancı hoca getirirler.
 
şenol hoca nın kaybetcek birşeyi yok, bjk ile cl de mücadele etmek ister, en kötü bu sezon ligde şampiyon olamaz o vakitte milli takıma gidiyorum der.

zaten fiko şampiyon yapamadıgı gibi postalar, araları yok.
 
Demirören; bu devirde kumar oynamayacaksın, kumarı oynatan olacaksın deyip federasyon başkanı olmuş sanırım..

Bize attığı kazık kişisel değilmiş onu anladık.. :)
 
Bu ne sacma istir boyle ? Bize yapilan simdi bjk ye yapiliyor , aykut 3 sene iyi gitse bu kez de fb mi td sini vermek zorunda birakilacak

kim karar veriyor bu ise anlamiyorum
 
Üst Alt