Fikret Orman: "Burak Yılmaz iyi bir Beşiktaşlı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fikret Orman: "Burak Yılmaz iyi bir Beşiktaşlı"


fikret-orman_9493.jpg

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, TFF Olağan Genel Kurulu sonrası basına açıklamalar yaptı.


İşte Fikret Orman’ın açıklamaları:

“Arda Turan olayının tutulacak bir yanı yok, Arda kiymetli bir oyuncu ama yapmaması gereken bir hareket yaptı. Bilal Meşe babası yaşında bir gazeteci, bu hareket hiç yakışmadı.

Çin’de 3 maç yapacağız, Schalke, Guangzhou ve Lyon ile oynayacağız.

Aboubakar konusu henüz netleşmedi, kulübümüzün menfaatleri gereği hareket edeceğiz ve kolay olmayacak bunun için uğraşıyoruz.

Marcelo, burada mutlu ve o gitmek istemediği sürece biz de onu satmayı düşünmüyoruz. Ama o gitmek isterse biz de değerlendiririz. Marcelo’yu çok seviyoruz, karakterli bir sporcu gitmesini istemiyoruz.

BURAK YILMAZ İYİ BİR BEŞİKTAŞLI

Burak Yılmaz’la ilgili haksızlık yapılıyor, Burak buradan problemli ayrılmadı, Beşiktaş kulübü onu takasta kullandı. Onun üzerine gidilmesini doğru bulmuyorum. Bir Beşiktaş – Galatasaray mücadelesinde ona bir tepki oldu ama çok fazla üzerine gidilmesin diyorum. Bu söylediklerimden Burak Yılmaz Beşiktaş forması giyecek anlamı çıkmamalı. Burak Yılmaz iyi bir Beşiktaşlı, babası da bizde forma giydi, bizde oynamasını da isterim.

Burak Yılmaz, hakkında Şenol Güneş hakkında bir şey konuşmadık.

Basketbolda, bütçe olarak 6. sıradayız ve finale çıktık başarılı olduk. Finalde şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız.”

Gamaspor
 
Dursun da iyi bir Bjk li galiba hatta ailecek bjkliler onları da al be fiko.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt