Fikret Orman: "Emre Mor ile alakalı görüşmemiz yok" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fikret Orman: "Emre Mor ile alakalı görüşmemiz yok"


fikret-orman-emre-morun-transferi-icin-bir-gorusmemiz-de-niyetimiz-de-yok,xfFutrjNXUe78lR3IpFHXA.jpg

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Emre Mor transferiyle alakalı, "Beşiktaş, bir oyuncunun gelişmesi için zaman harcayacak bir kulüp değil. Böyle bir görüşmemiz de yok, niyetimiz de yok" dedi.


Beşiktaş'ın imzaladığı işbirliği anlaşmasının ardından Fikret Orman, Emre Mor transferiyle alakalı açıklamalarda bulundu.

Orman, milli futbolcu Emre Mor'un Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki haberlere ilişkin, "Ben de gazeteden okuyorum. Dortmund'a gitmeden bizim de beğendiğimiz bir oyuncuydu. Transferi için de uğraştık. Fakat Beşiktaş Kulübü dünyanın sayılı kulüplerinden ve Avrupa'nın ilk 16 takımı arasındayız. İnşallah ilk 8'e de gireceğiz. Beşiktaş, bir oyuncunun gelişmesi için zaman harcayacak bir kulüp değil. Böyle bir görüşmemiz de yok, niyetimiz de yok. 'Emre Mor Beşiktaş'a geldi' diye okuyoruz. Emre'yi biz istersek şartları ve uzun dönemi ile alakalı isteriz" diye konuştu.

Sabah
 
Fakat Beşiktaş Kulübü dünyanın sayılı kulüplerinden ve Avrupa'nın ilk 16 takımı arasındayız.

Lan oldu olacak biz en büyüğüz, kulüpler sıralamasında da birinciyiz de rahatla. Atmışken niye sınırlıyorsun ki kendini? Özgüvenle gerizekalılık arasında ince bir çizgi olan tek memleket biziz herhalde. Kimi neyle kandırıyorsun arkadaş? Matematiğin de mi yok?
 
"Fakat Beşiktaş Kulübü dünyanın sayılı kulüplerinden ve Avrupa'nın ilk 16 takımı arasındayız. İnşallah ilk 8'e de gireceğiz."

C7HsZyrX0AAqsK-.jpg
 
UEFA kupasını türkiyeye ilk kez az daha getiren kulüptür besiktas ayağınızı denk alin

_________________________

fapatalk'dan gönderildi.?
 
Bir oyuncunun gelismesi icin zaman harciyacak vakitleri yokmus ne alaka fiko efendi? Gidersin Dortmundan iki yillik kiralik istersin o sekilde faydasini görürsün, sanki yapmadiklari sey, bol bol oyuncu kiraliyorlar. Baska bir derdi var ama ne
 
Üst Alt