Fikret Orman: "Galatasaraylı arkadaşım Beşiktaşlı olmak istiyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fikret Orman: "Galatasaraylı arkadaşım Beşiktaşlı olmak istiyor"


fikret_orman_cokertme_oynadi13809607930_h1082065.jpg

Beşiktaşlı yöneticiler Ankara’da düzenlenen iftar programında bir araya geldi…

Düzenlenen programa Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Asbaşkan Deniz Atalay, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yargıtay üyeleri ve çok sayıda taraftar katıldı.

İftarın ardından Beşiktaşlılara seslenen Fikret Orman, sporun adaletine vurgu yaparak, "Galatasaraylı bir dostum var, oda hakim bir ağabeyimiz. ‘Ben Beşiktaşlı olacağım" dedi.

Nedenini sordum, ‘Bizim kulüp bizi ne arıyor, ne soruyor. Siz her sene geliyorsunuz, iftarlar veriyorsunuz, bir araya geliyorsunuz, ben de bu ailenin bir parçası olmak istiyorum’ dedi.

Gerçek de budur. Sadece biz bir aileyiz.


Spor insanlara sevgiyi dostluğu, adaleti, her şeyi barındırır. Bizim işimiz Beşiktaşlıları mutlu etmek, onun için uğraş veriyoruz. En azından da diğer takımları mutsuz etmemeye çalışıyoruz. Söylemlerimizi ona göre seçiyoruz. Sporun içinde adalet var, Beşiktaş’ı yönetirken de olabildiğinde adil davranmaya, farklı renklere de aynı seviyede davranmaya, adil olmaya çalışıyoruz. Bunlara gayret gösterdikçe de işlerimiz rast gidiyor” şeklinde konuştu.

İHA
 
Bunu da takdir ettikçe ben salağım diye bağırıyor illa. İnsanlar seni övüyor işte niye açık ediyosun salaklığını.
 
Üst Alt