Fikret Orman Reza Zarrab İlişkisi İrdelenmelidir | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fikret Orman Reza Zarrab İlişkisi İrdelenmelidir


Fikret Orman'dan Sarraf çarkı... "Beşiktaşlı olduğunu gözlerinden anladım" demişti

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a, ABD'de yargılanan Rıza Sarraf’a yönelik loca satışı soruldu...
fikret-orman-30-5.jpg


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a, Spor Arena’dan Kenan Başaran ve İsmail Er’e bugünkü derbi öncesi önemli bir röportaj verdi. Röportajda Orman'a, ABD'de yargılanan Rıza Sarraf’a yönelik loca satışı soruldu. Daha önce Vodafone Arena'da loca sattığı için eleştirilen Fikret Orman "Beşiktaşlı olduğunu gözlerinden anladım" demişti. Bu sefer o da çark etti: Bunu hangi parayla alıyor’ diye GBT mi yapacağım” dedi.


Fikret Orman'ın röportajından ilgili bölüm şöyle;


ABD’deki Rıza Sarraf davası nedeniyle sizin ona loca satışınız da yine gündeme geldi. “Şimdi ne diyecek Fikret Orman” diye soruluyor. Ne diyeceksiniz?
Fikret Orman: Beşiktaş, halka açık. Biraz egzajere edelim işi. Yani loca satışı üzerinden ne olabilir? Doğan Grubu’na loca sattık, ne olabilir? Kenan Başaran’a VIP’te koltuk sattık. Bunun bir arkası ne olabilir? En kötü senaryoyu kuralım. Birisi para veriyor, fatura kesiliyor. Ödemesi yapılıyor kuruma giriyor. İşte bunun arkasında neler var? Soru şu, ters soru: En abartarak, şeytanın avukatlığını yaparak, en kötü düşünce yönüne giderek, ne olabilir? Ne olabilir sorusunun cevabı yok?

* * *


Fikret Orman'dan Rıza Sarraf açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gündeme dair birçok konu hakkında açıklama yaptı. Orman, Rıza Sarraf ile nasıl tanıştığını anlatırken, Aziz Yıldırım'ın "Ağlaya ağlaya şampiyon oldular" sözlerine cevap verdi.

Sarraf, Beşiktaş forması ile geldi
“Rıza Sarraf ile ilgili bir sürü şey yazıyorlar. Yüzde 99,999 palavra. Üzerinde Beşiktaş forması ile geldi. ‘Loca alacak” dediler. ‘Buyursun’ dedim. Çocuk geldi, loca aldı. Hani gizli bir yerde görülmüş değilim.”
Zaten Beşiktaş başkanlığı çok özel bir makam sayın Orman. Üstüne zor şartlarda şampiyonluk. Bırakın diğer başkanları, ülkenin en popüler insanlarından birisiniz. Sıkıldığınız oluyor mu bazen?
- Yok, ne sıkılayım. (seviyor ilgiyi başkan) Yorulduğum oluyor da sıkıldığım olmuyor. Yorulmanın haricinde sıkılmaya fırsat bile olmuyor. O kadar yoğun geçiyor ki hayat; inanamazsınız.


Herkes sizi takdir ediyor, övüyor sizi. Eleştiriyi özlediniz mi?
- Yok canım öyle bakmayın. Öven yok ki. Yalan söyleyip yalanlar üzerine tenkit edenler de çok.


Rıza Sarraf’a satılıp geri alınan loca üzerinden olanları kast ediyorsunuz herhalde...
- Evet… O çocuğu çıkardılar. Hayatımda iki defa gördüm. Onla alakalı bir sürü şey yazıyorlar. Yüzde 99,999’u palavra olan şeyler.


Siz doğrusunu özetleyin. Kimse palavra yazmasın...
- Doğrusu şu. Çocuğu bir defa Beşiktaş-Brugge maçında gördüm. Dediler ki, bu Rıza Bey… Ben de kilolu olduğunu hatırlıyorum medyadan. Zayıflamış, tanımadım da çocuğu. “Merhaba kardeşim” dedim. Üzerinde de Beşiktaş forması vardı. Sonra dediler ki “sizle görüşmek istiyor”. “Loca alacak” dediler (en ihtiyaç duyulan zamanda nakit para). Buyursun gelsin dedim. Çocuk da geldi. Bizden loca satın aldı. Şimdi ben hani gizli bir yerde görüşmüş değilim, adamı daha evvel tanımış değilim. Adam o sırada aranan bir suçlu bilmem ne değil. Geldi bizden loca aldı. Bizden Zaman Gazetesi de loca aldı. Bir başkası da loca aldı (resmen haklı).
Ama ben biraz normal karşılıyorum (yıpratmaya çalışmalarını kast ediyor); neden?.. Şimdi pırıl pırıl parlıyoruz. İşte stat yaptık, şampiyon olduk, birileri bizi aşağı çekmeye çalışacak. Böyle yorumluyorum açıkçası.


Ondan sonra başka görüşmeniz oldu mu. Sizden bir talepte falan bulundu mu Sarraf?
- Hiçbir şey... Yani Allah’ı var samimi olmak falan gibi hiçbir girişimi olmadı. Bir şey görmedim.

Fikret Orman'dan Rıza Sarraf acıklaması! - Cumhuriyet Futbol Haberleri


 
Ülkede en tepeden en aşağısına kadar hatta arada kalan skaladaki çoğu insan dönek olmuş. Lan internet devrindeyiz ne söylerseniz bu sanal dünyada kalıyor utanmaz arlanmaz omurgasız koca koca adam(!)lar

İmam Cemaat ilişkisi varya ,, ülkece iliklerimize kadar yaşıyoruz.

Bu ülkede yalan söylemeyen adam çok az , onuda yaşatmıyorlar zaten.

Fiko sen tam 1 dansözsün.
 
Üst Alt