Fikret Orman, Şenol Güneş Kapısını Kapattı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fikret Orman, Şenol Güneş Kapısını Kapattı!


vpAjOD.jpg

Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim'in istifasıyla, yeni teknik adamın, Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş olacağı iddiaları gündeme düşmüştü. Ancak Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bu iddiaları resmi site üzerinden yaptığı açıklamayla yalanladı.


İşte Fikret Orman'ın açıklamasının tam metni:

"Şenol Güneş gibi kamuoyu tarafından da başarıları taktir edilen, 2002'de Dünya 3'üncüsü yaptığı Milli Takım için çözüm odağı görülen bir teknik direktöre sahip olduğumuz için mutluyuz..

Ancak iki yıldır üstüste şampiyonluk yaşadığımız Şenol Güneş hocamızla bundan sonra da birlikte nice zaferler yaşamak düşüncesindeyiz.

Kamuoyunda Milli Takım için Şenol Güneş isminin ilk akla gelmesini anlaşılabilir buluyorum.

Ancak Beşiktaş takımının, camiasını ve taraftarının huzurunu bozacak sanal bir gündemin oluşturulmasını da yanlış bulurum, karşı çıkarım.

Şenol Güneş, "Olmayacak duaya amin demektir."


Beşiktaş olarak yeni sözleşme uzattığımız Şenol hocamızla ilgili tavrımız nettir.

Beşiktaş'ın ne kadar başarılı olmasını istiyorsak, bir o kadar da A Milli Takım'ın başarılı olmasını ve 2018 Dünya Kupası'nda olmasını bütün kalbimizle arzu ederiz."

Fikret Orman

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı
 
Oo besiktas milli takımdan önde geliyor demek .

Noldu fiko hemen çark ettin.insallah RTE bunun hesabını sorar
 
Valla Reis-i Cumhur'un bir sözüne bakar bu iş Fiko. Bizde vakti zamanında bu sebepten ötürü Terim'e veda etmek zorunda kalmıştık.
 
Fikret Orman zamaninda Aysal´in koaymak istemedigi noktayi koymus. Zeki Adam, Senol ile uzun yillar calismak istiyor.

Yok devlet simdi polat alemdari yollacak, operasyon yapacak fikoya karsi.
 
Hani "armanızdaki yıldız tüm yıldızlara bedel"di? Kore milli takımına değil, armanızdaki bayrağın takımına hoca olsun istiyor insanlar!


DFrQiJQWAAA5B6c.jpg
 
Türkiye Futbol Federasyonu milli takım hocası için Şenol Güneş'i istiyorsa ve Güneş te hayır demediyse bu ağlak fikonun hayır deme şansı varmı?
Adem Çakar sen bu konu da bilgili birisine benziyorsun yazdığın mesajlara istinaden böyle bir hisse kapıldım, cevaplarsan sevinirim.
 
Üst Alt