Fikret Orman: "Yabancı sayısının indirilmesi taraftarı değilim" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fikret Orman: "Yabancı sayısının indirilmesi taraftarı değilim"


Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Beinsports'a açıklamalar yaptı.

fikret_ormandan_futbolculara_jest_1508329579_9062.jpg

Yabancı sayısının yeniden tartışılmasıyla ilgili konuşan Fikret Orman; "Bizim Türkiye Futbol Federasyonu için adayımız yok. Kulüplerin önümüzdeki 4 senesinin kararı haziranda verilecek. Yeni federasyonun zihniyeti ne olacak onu tartışmamız lazım. Bir de yabancı konusu tartışılacak. Ben yabancı sayısının indirilmesi taraftarı değilim. Yerlide zaten bir sınırlama yok. Siz ne kadar yerli oynatırsanız o kadar fayda getirebilir. Ziraat Türkiye Kupasında komple yerlileri oynatma fikri verilebilir" sözlerini kullandı.


Beinsports
 
aferin fiko akıllı ol.
yalnız kulüpler birliği açıklamasında bizzat rol alıp bizim baskana haberim yok diyen de kendisi. bugün böyle konusup yarın oylamada yerli kuralı çıksın diye oy kullanırsa şaşırmayın.
Kagawa'dan dolayı yazın Japon-Çin liglerinde oynayan potansiyelli 4-5 tane transfer yapar.Kagawa etkisiyle Beşiktaş iyi gelir elde etti..
 
Yerli oyunculara yüksek bonservis verecek durumda olmadıklarından dolayı tabii ki de yabancı sınırının değişmesini istemezler. Paraları olsaydı eminim ki sınırı isterlerdi.
 
Daha gecen önce Senolu önden yollayip ondan sonra kendisi 14 yabanci türk futboluna fazla gelmeye basladi dememismiydi?

Bence 10-11 yabanci oynatan Senol baslangictan belli fazla karsi degildi. Yoksa o kadar yabanci oynatmazdi bence.
 
Fiko her devrin adamı bugün bakarsın sağcı yarın bakarsın en baba solcu bugün bakarsın tupcuyu seviyor yarın bakarsın başkasını böyle insanlara güvenilmez
 
Üst Alt