Fikret Orman: "Yabancı sınırı mümkün değil" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fikret Orman: "Yabancı sınırı mümkün değil"


orman-640.jpg


Fikret Orman: "Oyuncularımızla uzun süreli kontratlar yaptık. Yabancı sınırlamasının bir anda kalkması mümkün değil."

Fikret Orman: "Devre arasında alacağımız oyuncularla bile kontrat yaptık."

Fikret Orman: "Milli takımın başarılı olmasını isteriz ama kulüp takımlarımız da ülkemizi Avrupa'da temsil ediyor. Milli maçlar 2 yılda 4 yılda bir yapılıyor ancak kulüpler her yıl Avrupa arenasında. Milli takımın başarısızlığını yabancı sınırına bağlamamak lazım."

Fikret Orman: "Çocuklarımıza spor yapma alışkanlığını okulda kazandırmalıyız. 5 milyonluk Avrupa ülkesinden binlerce sporcu çıkarken 80 milyonluk ülkeden sporcu çıkaramıyoruz. Altyapı konusunda tesis açıklarımız var. Fulya'da bu olmuyor. Ümraniye'ye taşımamız gerekiyor ama orada da fazla saha yok."

Fikret Orman: "3 büyüklerin takımlarına altyapıdan oyuncu çıkarma sansı çok zor. Yıldız oyuncular önlerinde olduğu sürece forma kapmaları çok zor. Bir kulüp alıp oyuncuları orada değerlendirmeliyiz."

Fikret Orman: "Türkiye'de ya da Avrupa'da bir kulüp alacaktık ancak birtakım yönetimsel problemlerden ötürü bu sene bunu rafa kaldırdık."

Fikret Orman: "Türkiye'de futbol yöneticisi çok fazla çıkmıyor. Bu konuda sıkıntılarımız var. Bu tarz işleri bizim gibi amatör yöneticiler değil profesyonel yöneticiler yapmalı.''

Fikret Orman: "Ben Almanya ne yapıyorsa, Fransa ne yapıyorsa, İspanya, İtalya nasıl yapıyorsa onları örnek almamız gerekiyor diye düşünüyorum. Ligin beşinci haftasındayız ancak önümüzdeki senenin kadrosu için çalışmaya basladık. transferlerimizi hep bu şekilde yapıyoruz zaten. Her şey planlı programlı.''
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Gerçekten tebrik edip desteklemek lazım. Aferin. Galatasaray başkanı da buna yönelik açıklama yapıp üstüne yayıncı kuruluş rahatsızlığını belirtirse bu iş olmaz. Aziz’i saymıyorum. Mayısta gidip Ali Koç gelince o da mantıklı açıklama yapacaktır.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Fransa İtalya İspanya ne yapıyorsa onu yapmak lazım diyor. Cok dogru.

Milli takım 2 yılda 4 yılda bir turnavaya katılıyor ama kulüp takımları her yıl katiliyor. Bu da çok doğru


Helal olsun.
 
Üst Alt