Fikret Orman: "Yıldırım Demirören'in Türk futboluna hizmetleri için teşekkür ederim" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fikret Orman: "Yıldırım Demirören'in Türk futboluna hizmetleri için teşekkür ederim"


42661

Kulüpler Birliği toplantısı sonrası Şenol Güneş'in milli takımın başına geçmesi hakkında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şunları söyledi:

Fikret Orman, "Şenol Güneş, Haziran ayına kadar takımın başına gibi görünüyor." sorusu üzerine "Tabii ki, tabii ki." cevabını vererek, " Yönetim kurulu toplantımız var, kulübümüz bununla ilgili resmi bir açıklama yapacaktır. Hayırlısı olsun." dedi.

Fikret Orman, Yıldırım Demirören'in TFF Başkanlığı'nı bırakmasıyla ilgili de, "Hayırlısı olsun, bir gerekçeleri vardı. Bundan sonraki süreçte Türk futbolu için hayırlısı olsun. Türk futboluna hizmetleri için teşekkür ederim." dedi.

Fanatik
 
Sırf bkliller arkasına teneke bağlamasın diye tff koltuğu devredilen züppe yine sırf türk futbol kamuoyu arkasına teneke bağlamadan def etsin diye milyarlarca dolarlık musluk kurusun diye ihale yıldoya kaldı... futboldan anlamıyorsun denecekti oysa ki çok çok... futboldan anlamıyorsun bu kadar üzülme yıldo
 
Üst Alt