Fikret Orman'dan Açıklamalar | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fikret Orman'dan Açıklamalar


fikret orman ile ilgili görsel sonucu

Fikret Orman: "Güzel bir kamp geçiriyoruz. Transfer ihtiyaçlarımız var ama yaklaşık 1 aydan fazla süremiz var. Hocamızla da yönetim anlamında iyi bir dönem geçiriyoruz"
Fikret Orman: *2 Eylül'e kadar mali şartlar içerisinde elimizden geleni yapacağız. Bazı oyuncularımızın da gitmesi gerekebilir. *Quaresma'nın bir yıl daha sözleşmesi var. Gitmek isterse gelir konuşuruz. Gitmek istemezse de burada, çalışıyor.
Fikret Orman: "İnternet üzerinden Beşiktaş için negatif çalışan bir ekip var. Beşiktaş'ta bir gündem yaratılmaya çalışılıyor. İnternet sitesi kurarak kaos çıkartmaya çalışıyorlar"
Fikret Orman: "Burası çok büyük bir camia. Bu camianın taraftarları kongre üyesi olabiliyor, başkan olabiliyor. Sistemi bunun üzerine kurulmuş. Kim bunları seçti ki bu işlerin liderliğine soyunuyorsunuz? Bunun asıl amacı Beşiktaş'ı karıştırmak"
Fikret Orman: "Orhan Ak'ı niye istemiyorsunuz diye soruyorum, 'Bilmiyorum' diyor. Avusturya'ya gelmişiz, bir Türkiye'yi temsil ediyoruz. Farkındaysanız iki sene şampiyonluğun sonrasında ligi 4. bitirdiğimiz günden bu yana bunlar başladı"
Fikret Orman: "Şimdi toplanalım 50 kişi Bayern Münih'in önüne gidip 'Şunu istemiyoruz, bunu istemiyoruz' diyelim. Dünya'da var mı böyle bir şey?"
Fikret Orman: "Orhan Ak pırlanta gibi bir çocuk. Ne için çalışıyor? Beşiktaş için çalışıyor. Başka kulüplerde de böyle olaylar oldu, gündem oldu mu? Hayır"
Fikret Orman: "Son zamanlarda benim kadar Beşiktaş değerlerine sahip çıkan bir başkan olduğuna inanmıyorum. Süleyman Abi hariç. Beşiktaş'ın her duruşunda bir duruş göstermişizdir"
Fikret Orman: "Fenerbahçe maçına çıkmadık. O süreçte bu kararı kim verebilirdi?Biz duruş gösterilmesi gereken yerde gösteriyoruz"

Fikret Orman: "Burak Yılmaz'ın liderlik yapısı, takımı sahiplenmesi ve oyuncular üstündeki saygınlığını gördüğümüz için ona kaptanlık verdik"
Fikret Orman: "Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar son hangi maçları yönetti? Biri 31., diğeri 32. hafta Galatasaray'ın maçını yönetti. Şampiyonluğa giden en önemli haftalar. Neden görevlerinden alındılar? İki hakem şampiyonluğa giden maçlarda etkin olmuş ki ceza aldılar"
Fikret Orman: "Düzen değişikliğine ihtiyaç var. Hayırlı olsun, değerli büyüğümüz Zekeriya Alp ve ekibine. Bu düzenden kimse memnun değil...Algıyı yönetmeye devam ederlerse biz de yapacağız. Bunu yeni MHK başkanına da söyledim"​
 
Fikret Orman: "Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar son hangi maçları yönetti? Biri 31., diğeri 32. hafta Galatasaray'ın maçını yönetti. Şampiyonluğa giden en önemli haftalar. Neden görevlerinden alındılar? İki hakem şampiyonluğa giden maçlarda etkin olmuş ki ceza aldılar"

Şu açıklamalara tepki verilmeli
 
Üst Alt