Flaş İddia! Dursun Özbek Tudor'a "Dava aç" Demiş! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Flaş İddia! Dursun Özbek Tudor'a "Dava aç" Demiş!


1522477653063.png
Dursun Özbek yönetimin görevdeyken gönderdiği Igor Tudor, geçtiğimiz günlerde Galatasaray’a 1.5 milyon euroluk tazminat dava açmıştı. Hırvat Hoca’ya bu aklı Özbek’in verdiği ve “Alacakların için dava aç” dediği iddia edildi.

Galatasaray'da eski başkan Dursun Özbek’in olayları bitmek bilmiyor… 20 Ocak’taki erken seçimde koltuğu Mustafa Cengiz’e kaptıran Özbek, devir teslim töreninden önce kulüpten alacakları için 5.5 milyon TL'lik, 12.5 milyon euroluk ve 7 milyon dolarlık üç senet tahsis etmiş ve de Sarı-Kırmızılılar’ın B grubu hisselerine temlik koydurarak, yeni yönetimi bir hayli zor durumda bırakmıştı. Özbek, Başkan Cengiz'in tüm çağrılarına rağmen temlikleri kaldırmadı.

IGOR TUDOR TAZMİNAT İSTEDİ

Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bu olay gündemdeki sıcaklığını korurken, geçtiğimiz günlerde eski teknik direktör Igor Tudor da Galatasaray’dan alacakları için kulübe 1.5 milyon euroluk tazminat davası açmıştı. UEFA’yla finansal anlamda başı dertte olan Sarı-Kırmızılılar, bu durum karşısında ne yapacağını şaşırırken camiaya yakın isimlerden şok bir iddia ortaya atıldı. Kulübe alacakları için dava açan Igor Tudor’a bu aklı eski Başkan Dursun Özbek’in verdiği ileri sürüldü.

FATURA DA KESMİŞTİ

Özbek'in Y. Malatyaspor yenilgisinin ardından ipini çektiği Tudor’u aradığı ve Hırvat Hoca’ya “Alacakların için dava aç” dediği iddia edildi. Tudor’un da Özbek’le yaptığı bu görüşmeden sonra Sarı-Kırmızılılara tazminat davası açtığı belirtildi. Özbek’in bunu yapmasındaki amacın, Mustafa Cengiz yönetimini zor durumda bırakmak istemesi olduğu öne sürüldü. Özbek’in takımı kendi otelinde konaklatarak kulübe fatura kestiği de ortaya çıkmıştı.Dursun Özbek Tudor'a dava aç demiş!

Fanatik
 
Dursun linç edilse üzülmem. Böyle bir hain hiç gelmemiştir.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt