Flaş İddia: Emre, Sabri ve Semih Geri Dönebilir | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Flaş İddia: Emre, Sabri ve Semih Geri Dönebilir


Finansal Fair Play konusunda sıkıntı yaşayan Galatasaray'da'da yönetim, Avrupa'dan men yaptırımını beklemiyor. Beklenen ceza ise kadro kısıtlaması. Bu durumda inanılmaz transferler yaşanabilir. Sabri, Emre Çolak ve Semih Kaya listede.


1523695167566.png




UEFA'dan men cezası beklemeyen Galatasaray Yönetimi'nin hazırlandığı yaptırım, Avrupa Kupaları'na kadro kısıtlaması ile gitmek. Bu durumda Galatasaray, UEFA'ya 21 oyuncu bildirebilecek. Böyle bir ceza alması durumunda Sarı-Kırmızılılar 4'ü Türkiye'de yetişmiş, 4'ü de alt yapıdan çıkan en az 8 yerli ismi UEFA listesine koyacak. Bu da Cim-Bom'un UEFA'ya 13 yabancı veya gurbetçi ismi bildirebilmesi anlamına gelecek. Teknik Direktör Fatih Terim, kadro tercihinde bu sebeple bazı sıkıntılar yaşanabilir.

7'Sİ LİSTEDE BULUNAMAYACAK

Elde hali hazırda Muslera, Carrasso, Tarık, Hakan Balta, Maicon, Denayer, Koray, Nagatomo, Latovlevici, Mariano, Linnes, Fernando, Donk, Tolga, Belhanda, Rodrigues, Yasin, Feghouli, Sinan, Gomis ve Eren'le beraber 21 tane Türkiye dışında yetişmiş oyuncu bulunuyor. Şu anki kadro düşünüldüğü zaman "sınırlama cezası" gelmesi durumunda; Carrasso, Denayer, Koray, Tarık, Hakan, Latovlevici, Donk, Tolga ve Yasin'den 7'si listede olmayacak. Şu anda alt yapıdan yetişen oyuncu yok. Selçuk, Ahmet, Serdar ve Eray ise Türkiye'de yetişti.

KOCA SEZON 17 KİŞİYLE BİTER Mİ!

Kadro 21'de sınırlanır ve alt yapıdan hiçbir oyuncu UEFA'ya bildiremezse G.Saray büyük bir sıkıntı yaşayabilir. UEFA'ya 17 oyuncu bildirerek koca bir Avrupa sezonunu dar imkanlarla bitirmek zorunda kalabilir. UEFA'dan gelmesi muhtemel "kadro kısıtlaması" cezası sonrasında Fatih Terim, yardımcılarından alt yapılardan yetişen oyuncular konusunda bir çalışma yapmasını istedi. Emre Çolak (Deportivo), Anıl Dilaver (Çerkezköy), Sadık Çiftpınar (Yeni Malatya), Semih Kaya (Sparta Prag) ve Sabri Sarıoğlu (Göztepe) tekrar Florya'ya dönebilir.
 
Geçen basın toplatısında ben olsam sabriyide göndermezdim dedi üstünde bide ben olmasam sene sonu selcuğuda gönderirlerdi dedi. Hocam iyisin güzelsinde bu evlatçılık ayağı hamzayı nasıl yaktıysa senide yakıcak ateşle oynuyorsun.

Bu arada emreye lafım yok iş görür emre gelsin.
 
Emre belki , bir derece.. Ama Semih ve Sabri bu takımın oyuncuları olamaz, olmamalı.. FT yuzunden bu tip yazılar yazılıyor, çiziliyor.. Gelirlerse çok buyuk protesto olur..
 
Semih topa vurmadan felç geçirdi alçıya alındı ne transferi o artizt bir daha asla galatasaray tesislerinin önünden geçmemeli haramzade elimde olsa boynunu kırarım zira unutmadık takım arkadaşını nasıl fenerlilere sattığını seni gidi küçük şımarık seni;



Ömrün boyunca ensendeyim sarı zira sen galatasarayın temsil ettiği herşeyin zıttısın artist
 
Ülke basını bizi Kasımpaşa, Göztepe gibi vasıfsız kulüpler ile bir görüyor.

Başakşehir'e yazacaksınız bize değil (BKNZ: Emre, Arda, Babacan, Uğur, Alpaslan, Batdal vs.)
 
h.o
galatasaray-elano-mustafa-sarp.jpg
 
Geçen basın toplatısında ben olsam sabriyide göndermezdim dedi üstünde bide ben olmasam sene sonu selcuğuda gönderirlerdi dedi. Hocam iyisin güzelsinde bu evlatçılık ayağı hamzayı nasıl yaktıysa senide yakıcak ateşle oynuyorsun.

Bu arada emreye lafım yok iş görür emre gelsin.
Bu eski kafa yapısından kurtulmazsa 1.5 sene sonra falan kovulur zaten. Evlatçılık mı kaldı artık herkes çat çat oynuyor.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Üst Alt